| TheCritic a întrebat:

Cum ce program poti face logo-uri pentru firme? Multumesc happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logo-urile se lucrează vectorial. Asta înseamnă că oricât de micșorată și oricât de mărită - imaginea va fi la fel de clară. Deci, uită sugestiile cu Adobe Photoshop. Un logo salvat cu Photoshop nu va fi vectorial, la anumite dimensiuni se va pixeliza. Un logo, evident, se folosește atât la dimensiuni foarte mari, cât și mici.

Pentru grafică vectorială probabil că cel mai bun program pe care l-ai putea folosi este Illustrator (tot de la Adobe). Costă bani, bineînțeles.

O alternativă gratuită, destul de populară este Inkscape. L-am folosit ca să realizez un logo pentru o brutărie. Nu mi-a fost ușor, dar a ieșit... Nu cred că programul e vinovat, ci neîndemânarea mea. Nu sunt obișnuit cu grafică vectorială.

Pentru cei care recomandă Photoshop: țineți cont că se cumpără cu câteva zeci de milioane. Recomand GIMP care e gratis, îl folosesc, mi-e suficient și e o alternativă bună la Photoshop. Dar niciunul nu merge pentru logo-uri serioase.

Bonus: vezi pe freelancer.com că sunt mereu cereri de logo-uri. La început ar fi o treabă bună să participi la concursuri. Dacă câștigi, iei banii. Dacă nu, e bine că ai exersat pentru clienți reali și ai primit feedback real.

Succes! happy

4 răspunsuri:
| itsoft a răspuns:

Se face cu Adobe Photoshop.
Uite si tutorial aici:

http://www.ro-sotw.com/tutoriale-photoshop/cum-sa-faci-un-logo

| Doctorfishadi a răspuns:

Adobe photoshop te va ajuta!

| OnuOnulică a răspuns:

Adobe Photoshop.
Este simplu.

Întrebări similare