Buna.
Iti apare pe profilul tau, chenarul unde ai lucreaza/traieste in/ din/ si tot acolo ai urmarita de. persoane. Asta daca ai activat aceasta optiune.
Unde ca nu gasesc
Aam dat unde miai aratat dar nu-mi apare nimic ca ma urareste cineva sau nu
Inseamna ca nu ai activat optiunea.
Intri la "settings" ( setari) si dai la "followers"(urmaritori) - il gasesti pe partea dreapta in mijloc, apoi dai la "who can follow me" (cine iti poate urmarii activitatile) si alegi "everybody" (toata lumea)
Dar cand o sa primesti cerere de prietenie si nu dai accept, automat acele persoane care iti dau cerere de prietenie si nu este acceptata se duce la "follower".
Un la falowers?
Nu inteleg ce vrei sa spui.
Eu vreau sa spun ca vreau sa vad cate persoane ma urmaresc
Pai daca nu ai activata acesta optiune, cum ai vrea sa te poata urmarii careva, si deci sa vezi cine te urmareste? Intai o activezi si apoi o sa vezi cine te urmareste asta daca iti da cerere de prietenie si tu nu o accepti sau iti da urmarire direct.
Pai si de unde o activez?
Dar ti-am mai spus asta,
Intri la "settings" ( setari) si dai la "followers"(urmaritori) - il gasesti pe partea dreapta in mijloc, apoi dai la "who can follow me" (cine iti poate urmarii activitatile) si alegi "everybody" (toata lumea)
Dar cand o sa primesti cerere de prietenie si nu dai accept, automat acele persoane care iti dau cerere de prietenie si nu este acceptata se duce la "follower".
Pai si la setari unde este Urmaritori?
Madutzza98 întreabă: