| Denni99 a întrebat:

Cunosc pe cineva care are un telefon samsung si are net pe telefon fara sa plateasca. Eu am un samsung corby. Imi puteti spune cum sa imi bag net pe telefon?[-o<

Funda! kiss

5 răspunsuri:
| S3c0ndSh0t a răspuns:

Poate are Wi Fi.Wi Fi este o placa de captura network care creeaza o conexiune fara fir intre un rooter si un telefon/laptop.Depinde de telefon. Daca ai Samsung Corby nu are Wi Fi. Daca ai Corby Smart (Samsung Galaxy 5 de fapt cu Android ) are Wi Fi.Dar nu te poti conecta oriunde.Sunt unele retele care aud cod si nu poti utiliza wi fi-ul in mers.Trebuie sa stai langa rooter sau se pierde semnalu

| alecx4music a răspuns:

Pai depinde ce fel de net are. Pentru ca se poate sa aiba wifi, sau sa aiba o cartela cu o extraoptiune ceva activata. Daca e vorba de cartela iti trebuie acel tip de cartela. Cred ca si un coleg de la servigi avea internet gratuit intre anumite ore cu o cartela Orange.

| quartz1999 a răspuns:

Wifi este cv care telefonul il are incorporat in el(in cazul telefonului tau nu).

| Denni99 explică:

Cum pot sa imi pun internet WIFI?

| Denni99 explică:

Poi spuneti-mi si mie un mod de a avea internet pe telefon sau dati-mi un site cu care pot activa internetul sau ce cartela imi trebuie pentru a avea interenet de preferabil COSMOTE sau FROG