| DefulChitros a întrebat:

Buna TPU :D
Am o problema, de fapt mai multe, sa incepem cu inceputu, a venit un var la mine,l-am lasat sa stea pe internet cat eu mancam,varmiu nu se pricepe la calculatoale :).
Dupa ce am mancat, pc-ul meu parca era altul, unele cuvinte de pe texturile sau jocurile de pe net imi sunt subliniate si colorate cu albastru, daca dau click pe ele ma trimite pe http://intext.nav-links.com/help.html de ceeeee
A mai aparut si alte probleme, cand stau pe net imi merge foarte greu si videoclipurile in reluare, doar atata in rest totul imi merge foarte bine.

ps :am scanat cu norton pc si nu are virusi, am 4 ram si nu are cum sa-mi mearga de la asta
/////
ajutati-ma unum va rog (O_o)

Răspuns Câştigător
| Danzell a răspuns:

Probababil a descarcat un malware. poti sa intri in task manager?
daca nu incearca sa vezi ce a descarcat, si intra in safemode, apoi dezinstaleaza sau mai bine zis sterge aplicatia.

| DefulChitros explică (pentru Danzell):

Task manager? ce e ala si cum intru in el?
problemele mele sunt doar atunci cand sunt pe net in rest totul merge normal

| Danzell a răspuns (pentru DefulChitros):

Adica aplicatia aia care apare cand dai ctrl alt delete. oricum ideea e ca este o aplicatie care iti redirectioneaza pe pagina ai web de care zici

| DefulChitros explică (pentru Danzell):

Stiam de aia cu ctrl alt delete, doar ca nu stiam ca asa se numeste.
Da unele cuvint se comporta ca un link si ma trimit spre o pagina, e foarte enervant sad
Dar nu mai conteza ca mi-am pus toata inteligenta la contributie si am rezolvat happy
1* am scanat pc din nou de virusi, in profunzime (nu avea nimic).
2* meam descarcat ccleanar si am scapat de toate fiserele goale, resturi de programe etc., am sters cookies, am dezinstalat toate programele/jocurile nefolositoare
3* am dat un restart la pc
Acuma nu mai am nici o problema merge super pc-ul happy
Multumesc tuturor care au incercat sa ma ajute big grin, dau o bere happy ai spun lui varmiu sa o plateasaca laughing, ca din cauza lui s-au intamplat atatea probleme

7 răspunsuri:
| CinevaNou a răspuns:

Http://www.2-spyware.com/remove-intext-nav-links.html
Apoi scaneaza cu malwarebytes FREE.

| Durbaca_Alex_1998 a răspuns:

Cred ca varul tau tia instalat un ad viever incearca sa elimini orice program care crezi ca nu iti trebuie dim control panel
atentie documenteaza-te bine inainte de a sterge apoi sterge extensiile brownserului
la chrome le gasesti la setari
daca nu reinataleaza brownserul nici asa eindowsul

| DefulChitros explică (pentru Durbaca_Alex_1998):

Eu folosesc mozile, cum sterg extensile?

| LTAA a răspuns (pentru DefulChitros):

La setări.