Am mai zis la mai multi si iti zic si tie.
1: Bitdefender
2: Avira
3: AVG
4: Avast
Pai cea mai proasta varianta posibila e cel de la Microsoft, care nu protejeaza mai nimic.
Cele mai bune variante is Bitdefender sau kaspersky numai ca acestea cer un pc destul de performant.
ps: la pc e antivirusi, antivirusuri(nu stiu daca e corect, dar cred ca) merge daca e vorba de virusuri(adica cei de prin casa)
Bitdefender e cel mai praf!
Eu a trebuit sa-mi schimb pc-ul de la el, ca se tot bloca incontinuu.
Aia e problema PC-ului tau draguta! Nu antivirusul e praf, ci PC-ul! Ai schimbat PC-ul? ) A dracul ea de stiinta! Ma copii ma...
Degeaba e primul in toate testele, ca e praf! Eu il folosesc de un an jumate pe unul din calculatoare si merge de rupe!
Vai draga, mersi de compliment
Nu e vina pc-ului meu, il am destul de bun, Windows 7, 8 gb, placa video foarte buna.
Imi fine, mersi de raspuns oricum, poate am facut eu ceva. Dar nah, nu mai cont.
Iti recomand cel mai util, si bun antivirus freeware, venit de la mama Microsoft : http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows/security-essentials-download
Bft!
Pune-ți un SINGUR antivirus pe calculator! Chiar dacă ai avea un calculator care e dotat cu multă memorie RAM, deținerea unui singur antivirus nu depinde numai de asta. Eu folosesc (și am folosit întotdeauna) Antivirusul AVG de ani câțiva ani (de la pc-ul vechi până la noul laptop). Este cel mai bun, dpmdv.
Îţi recomand antivirusul 'Avast'. Nu îţi permite să accecezi site-uri virusate. Dacă descarci ceva care conţine viruşi, Avast le blochează. Nu consumă nici foarte mult şi merită o asemenea protecţie.
Andrei1124 întreabă: