La TO scrii adresa celui caruia il trimiti. La CC scrii alte adrese, daca vrei sa trimiti acelasi mesaj mai multora, altfel nu scrii nimic. Numai bine!
La "To" trebuie să scrii adresa de e-mail(id) căruia vrei să îi trimiţi e-mailul.
La cc nu trebuie să scrii nimic.
La CC nu trebuie sa scrii nimic, nici eu nu am priceput pentru ce este dar nu trebuie sa scrii nimic.
La TO trebuie sa scrii ID-ul cui vrei sa-i dai mesajul.
La CC sau TO scrii adresa de mail a celui care vrei sa ii trimiti mail.Sunt doua pentru cazul in care trimiti la doua persoane odata. Poti sa scrii toate adresele de mail carora vrei sa le trimiti acelasi lucru in primul spatiu despartite prin virgula fara sa mai il folosesti pe al doilea.
La TO scrii adresa/adresele de email la care trimiti (nu id-ul, ci adresa completa). La CC (Carbon Copy) poti scrie o adresa de email la care o sa fie expediat emailul tau, dar persoana care il primeste va vedea ca nu este adresat ei, ci persoanelor de la TO. Este optional sa completezi acest spatiu, eu personal il folosesc foarte rar. Sper ca te-am ajutat!
TO = to (in limba engleza), aici se insereaza adresa de mail a principalei persoane catre care se trimite mailul
CC = carbon copy (in limba engleza), aici se introduc persoane care nu au de facut/indeplinit mesajul din mail, insa care sunt interesate de mesaj;
BCC = back carbon copy (in limba engleza), aici se introduc persoane care au legatura cu mesajul din mail, insa care nu sunt vizibile nici pentru persoanele din TO si nici pentru cele din CC.
Ex. se trimite un mail de executie catre o persoana subordonata in TO, in CC se pune un coordonator de proiect, care nu trebuie sa execute nimic, insa este interesat de informatie, iar in BCC se pune un sef ca sa vada ca ti-ai facut treaba...:-)
dark1angel întreabă:
EmiliaSd88 întreabă: