anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau fundă, bineînțeles! Nu știu cum să explic, dar voi
încerca. Când ridic laptop-ul pe verticală, scoate zgomote și praf cred, dintr-un loc micuț din stânga lui. Cred că acolo este ventilatorul din el. Nu știu de ce face acele zgomote micuțe și scoate praf.

Răspuns Câştigător
| danutzu96 a răspuns:

Daca nu ai desfacut niciun aparat pana acum nu il desface tu. Are surubele de diferite marimi + benzi de fire pe la tastatura si alte componente si daca ia rupt una de aia te costa. Du-l la cineva sa il desfaca sa iti curete de praf radiatorul cu tot cu cooler.

| morecoffee a răspuns (pentru danutzu96):

Multumesc de sfat! happy

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie desfacut laptopul, si curatat de praf cu aspiratorul, in zona ventilatorului, de acolo se aude acel zgomot, este plin de praf, si ingreunează turatia motorului, el trebuie sa se invîrtă la o turatie constantă, sa asigure răcirea componentelor, dar daca el însusi (ventilatorul) are praf si nu asigură răcirea, in timp, se va arede ori procesorul ori placa de bază a calculatorului, din cauza supra incălizrii acestora.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Scuze, se vor arde atit procesorul cit si plăcile cea de bază si respectiv placa video.

| morecoffee a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Multumesc mult! happy

| stoianmircea a răspuns:

Trebuie desfacut laptopul, sters cu o carpa(uscata) si sters tot praful, altfel nu va mai scoate praf iar sunetul ala este din cauza prafului. FUNDA?