Păi eu ţi-am dat două variante. Curăţă-le mai întâi, şi apoi, dacă tot nu merge, reinstalează Windows-ul. Dacă tot nu merge, ai o problemă la una dintre componentele calculatorului.
Dacă zici că mai ai doar 3 programe instalate pe el, poţi să apelezi la soluţia clasică, să reinstalezi sistemul de operare (presupun ca ai Windows). Mă gândesc că ai un virus. Ar fi bine dacă ai şi formata HDD-ul.
Poate fi şi o problemă hardware, poate se supraîncălzeşte procesorul, placa video. Ai putea să încerci să laşi carcasa desfăcută şi să vezi cât de tare se încălzeşte. Se poate încălzi şi de la praf, deci curăţă componentele.
Sper că nu am omis ceva.
Instalează din nou Windows-ul. Ar trebui să formatezi partițiile, însă pentru asta trebuie mai întâi să salvezi fișierele importante pe alt dispozitiv (stick, HDD extern, CD, DVD, etc.)
Dacă nu ai unde le salva, atunci pune datele care îți trebuie pe o partiție a calculatorului, și restul le formatezi (asta din instalarea Windows-ului). Dacă ai Windows 7, e mai ușor.
P.S: Majoritatea oamenilor instalează Windows fără să mai formateze, dar mi se pare aiurea, deoarece dacă aveai un virus pe windows-ul vechi și îl accesezi de pe cel nou nu faci nimic.
Sper că te descurci Dacă nu reușești, mă poți contacta la id de Messenger mik3mnx
YzuD întreabă: