| DaRkNess2 a întrebat:

De 1 zi calculatorul imi face probleme... Merge normal 20 de minute si apoi incepe sa fac lag peste tot. De exemplu pe LoL am 60 de fps si dupa 20 de minute scade la 10 si asa ramane pana dau rr. Calculatorul este facut pe piese: Procesor Intel Core I3 1tb memorie 6gb ram placa video Nvidia GForce de 2 gb. Care ar putea fi cauza pentru care imi face acest lag? Tin sa precisez ca am facut o revizie in el in speranta ca voi scapa de lag si degeaba. Mai am doar lolul si skypeul si blue stacks pe el, in rest nimic deosebit. HELP :\

Răspuns Câştigător
| 9Mike a răspuns:

Păi eu ţi-am dat două variante. Curăţă-le mai întâi, şi apoi, dacă tot nu merge, reinstalează Windows-ul. Dacă tot nu merge, ai o problemă la una dintre componentele calculatorului.

4 răspunsuri:
| 9Mike a răspuns:

Dacă zici că mai ai doar 3 programe instalate pe el, poţi să apelezi la soluţia clasică, să reinstalezi sistemul de operare (presupun ca ai Windows). Mă gândesc că ai un virus. Ar fi bine dacă ai şi formata HDD-ul.
Poate fi şi o problemă hardware, poate se supraîncălzeşte procesorul, placa video. Ai putea să încerci să laşi carcasa desfăcută şi să vezi cât de tare se încălzeşte. Se poate încălzi şi de la praf, deci curăţă componentele.
Sper că nu am omis ceva.

| DaRkNess2 explică (pentru 9Mike):

Daca sa zicem ca o sa curat piesele o sa mearga mai bine?

| DaRkNess2 explică (pentru 9Mike):

Deci l-am curatat complet de praf si tot asa face :\ Ce pot sa fac?

| 9Mike a răspuns (pentru DaRkNess2):

Instalează din nou Windows-ul. Ar trebui să formatezi partițiile, însă pentru asta trebuie mai întâi să salvezi fișierele importante pe alt dispozitiv (stick, HDD extern, CD, DVD, etc.)

Dacă nu ai unde le salva, atunci pune datele care îți trebuie pe o partiție a calculatorului, și restul le formatezi (asta din instalarea Windows-ului). Dacă ai Windows 7, e mai ușor.

P.S: Majoritatea oamenilor instalează Windows fără să mai formateze, dar mi se pare aiurea, deoarece dacă aveai un virus pe windows-ul vechi și îl accesezi de pe cel nou nu faci nimic.

Sper că te descurci happy Dacă nu reușești, mă poți contacta la id de Messenger mik3mnx

| 9Mike a răspuns (pentru DaRkNess2):

Păi eu ţi-am dat două variante. Curăţă-le mai întâi, şi apoi, dacă tot nu merge, reinstalează Windows-ul. Dacă tot nu merge, ai o problemă la una dintre componentele calculatorului.