| sticksulet a întrebat:

De 2 zile nu mi se mai deschide browserul Mozzila Firefox. L-am reinstalat, am luat o versiune mai buna, dar nimic. Tot nu merge. Ce pot face ca sa imi intre din nou pe el?
Funda
p.s. : Alt browser nu pot lua pentru ca internetul explorer pe care il am este o chinezarie, si nu ma lasa sa downloadez ceva.

5 răspunsuri:
| Madaliinaaa a răspuns:

Încearcă să descarci mai multe versiuni, sau forţează explorerul ca să poţi lua Chrome şi de pe Chrome să iei Mozzila. Baftă. Hristos a înviat!

| cosmin47 a răspuns:

In mod cert trebuie reinstalat windows-ul si cu siguranta se rezolva. daca nu umbla in setari la cookie-uri sa nu cumva sa le fi sters

| ElJoKeR a răspuns:

Aproape orice eraoare din pc este facuta de virusul heuristic mai degraba de tine un norton 2012 scoate acest virus imediat tot mai multe pc-uri si programe ruleaza foarte greu din cauza acestui virus poti lua acest virus si la 10 minute dupa ce ai instalat un windows daca ai antivirus si tot iti face acest fel de problema pune un windows nou sunt multi factori care duc aici si greu de definit in majoritatea Windows xp internet explorer face figuri iar in majoritatea windows 7 face mozila daca nu rezolvi aceasta problema baga un windows nou sau incearca sa instalezi FIREFOX NIGHTLY

| Cristi599 a răspuns:

Schimbati placa video; windowsul

| hbkz0r a răspuns:

Hristos a înviat!
1. Reinstaleaza windowsul
2. Iti recomand Googhe Chrome, este mult mai stabil si mai rapid decat mozila