| Booogdan a întrebat:

De aproximativ 2 luni am internet de la cosmote (connect M la 15 euro) și prima lună mi-a mers fără probleme. s-a terminat traficul a scăzut viteza apoi mi-a băgdat din nou. Dar de aproximativ o săptămână deși am trafic îmi merge foarte prost. În șuturi cum s-ar spune. se încarcă cât se încarcă apoi scade la 5-10 kbps. A mai pățit cineva așa? știți de la ce e?

6 răspunsuri:
| CinevaNou a răspuns:

O fi aglomerata celula in care esti. Asteapta sa ramana restul fara trafic sau incearca noaptea dupa 12.

| Booogdan explică (pentru CinevaNou):

M-am gândit și eu la asta. Da adevărul e că noaptea merge mai bine. Mâine mă duc la ei să le fac scandal. chiar nu mă interesează cât de aglomerată le e rețeaua happy

| CinevaNou a răspuns (pentru Booogdan):

Nu prea au cum sa te ajute, in contract zice ca aia e viteza maxima, nu e impusa si o viteza minima. Deci ar trebui sa te bucuri ca iti merge, si sa le multumesti daca te apropii de viteza maxima laughing

| CinevaNou a răspuns (pentru Booogdan):

Poate daca se plang mai multi or sa imbunatereasca serviciile, ca nici sa piarda clienti nu vor.

| Booogdan explică (pentru CinevaNou):

Dacă nu-și revine curând un client cu siguranță o să-l piardă laughing)

| ValyScumpika a răspuns (pentru Booogdan):

Mai. Poate ai tu probleme la calculator. Si mie mi s-a mai intamplat asa ceva. Si. A doua zi mi-a revenit!