Nu te descuraja, exista asa numitele telecomenzi 'universale' iti da telecomanda si un carnetel, tu bagi un cod de la firma respectiva si gata
Hmmm, eu am o telecomanda universala in care mi-am inregistrat toate telecomenzile din casa. NU prea te poate ajuta... trebuie programata si fara cea originala nu se poate. Incearca sa iei o telecomanda asemanatoare modelului tau de televizor
Putin probabil sa gasesti o telecomanda de la firma asta de care
nu a auzit nimeni. Ia-ti una universala Telecomenzile universale au o lista de modele de TV-uri la care se potrivesc si trebuie programate ca sa mearga. Cu toate astea poti sa ai noroc si sa mearga si la modele care nu sunt in lista.
Cauta una universala, si mie mi s-a stricat telecomanda si am cumparat de la 38 una universala doar ca are niste leduri si de pe un buton ii setezi frecventa si fiecare led (6 beculete) reprezinta cate o frecventa si s-ar putea sa iti mearga si tie. bafta
Pai poti intreba de o telecomanda universala. Eu cred ca am luat-o de la Real!
Poti sa cumperi o telecomanda care sa mearga la toate televizoarele( universala mi se pare ca se cheama nu mai stiu sigur)
Incearca o telecomanda de la acea firma dar daca e sa nu mearga cumpara o telecomanda universala[merge la toate televizoarele] succes