| imD a întrebat:

De cateva zile incoace ma chinui sa fac un bootable USB cu Windows 7 Home Premium, ca sa-l reinstalez pe netbook(Dell Inspiron Duo). Am descarcat imagini.iso de pe diferite site-uri(tin sa mentionez ca am key-ul primit de la ei), dar la fiecare imi dadea o eroare cand faceam USB-ul. Unde pot gasi unul care sa functioneze cum trebuie?

Multumesc.

7 răspunsuri:
| WR104 a răspuns:

Pe i s o h u n t o sa gasesti o multime.
Succes!

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Tiganii, la fotbal, cand dau pe langa poarta, nu spun ca au dat aiurea, ci ca mingea e prea ovala si nu pot sa dea bine.
Asa si tu, spui ca USB-ul e de vina, nu ca nu te pricepi tu.

| SuicideSilence a răspuns:

Incearca sa folosesti acest program: http://www.microsoftstore.com/......vd_dwnTool

| raidxp a răspuns:

Monteaza imaginea intr-un drive virtual, Daemon tools de exemplu, o poti deschide? e bootabila? daca merge atunci iti voi spune ce ai de facut mai departe

| fabilescu a răspuns:

Http://www.go4it.ro/......a-8996938/
incearca asa cu windowsul care il ai in pc in format.iso. daca nu merge nici asa inseamna ca ori stickul are probleme, ori windowsul are ceva, desi nu prea cred sa fie toate cu probleme:*

| imD explică:

Apropo. Stiu cum se face un USB bootabil, am incercat in mai multe programe. Imi da eroare la compilare, n-am gasit nici un Home Premium bun. In schimb am incercat sa fac la fel cu Professional si a mers, dar nu de el am nevoie.

| Alexandru_Patachia_1994 a răspuns:

Cu winto flash poti sa iti faci