Selectezi memorie de masa daca vrei ca telefonul [sau cardul de memorie] sa fie recunoascut ca un stick. Daca vrei sa folosesti Nokia Ovi Suite, trebuie sa ai instalat Nokia Suite in PC. Daca nici asa nu merge, incearca cablul in toate porturile USB[eu am patit ceva asemanator cu Nokkia X2 al meu, si problema era USB-urile din fata PC-ului, apoi am conectat cablul la cele din spate, telefonul, si a mers perfect].
In legatura cu castile, selectezi Set cu casca.Setari de sunet gasesti in media playerul telefonului [ egalizator, stereo spatial] si le setezi dupa plac.
Eu am un Nokia x6, pentru gps trebuie sa ai internet activat sa-ti mearga bine, cand bagi usb alege memorie de masa, sau daca dai pc-suite iti trebuie un program, cauta Nokia ovi suite de pe nokia.ro, cauta pe acolo,... iar castile la mine, selectez casti si se aude super bass si restul...mersi pentru funda
Iti instalezi Nokia PC Suite folosind link-ul de mai jos, si apoi alegi varianta 1 precizata de tine. PS: Trebuie sa ai Bluetooth-ul activat sau cablul bagat... in el. Succes! :)
http://www.nokia.ro/suport/suport-pentru-produse/nokia-pc-suite