| Ella3794 a întrebat:

de curand a inceput sa mi de restarteze pc-ul, la inceput doar o data inainte de-a intra in program, apoi functiona normal, dar s-a inrautatit a inceput sa de restarteze din ce in ce mai des abia daca mai statea 20 de minute fara sa isi dea restart, iar inainte sa se intample asta de auzea in piuit abia sesizabil. Am crezut ca e de la memoria ram si am schimbat-o. Dupa aceea am aprins pc-ul si in loc sa functioneze cum ma asteptam, pe ecran nu aparea nimic, iar pc-ul nu boot-a si unitatea scotea un zgomot infernal(un fel de tiuit/ piuit). Am inlocuit din nou ramii cu cei vechi, dar fara nici un rezultat. De la ce ar putea fi? Si cum s-ar putea remedia problema?

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Poate fi de la mai multe. Sa se fi dus o componenta. Cooler-ul sa nu racesca procesorul din cauza prafului. Etc. Trebuie sa se uite un meserias. Pe net nu te poatea juta nimeni.

| Dancescu_Alex_1996 a răspuns:

Sall. s-ar putea sa ii fi ars placa de baza. si eu am patit odata cu un pc. aproape la fel. si nu am mai avut ce sa ii fac... ai putea sa il duci la un meserias. sa se uite la el. el stie ce poate sa aiba happy

| stlucian a răspuns:

Cooler-ele de praf le-ai curatat depe procesor/placa video? Cu o pensula sau un jet de aer? Supraancalzirea procesorului duce la astfel de manifestari.

| xIndifferent a răspuns:

Salut, PC-ul tău se stinge/iși dă restart deoarece este foarte fierbinte (după părerea mea), verifică dacă ți se mai învârte ventilatorul de la surs din spatele unității, dacă nu se mai învârte sau se învârte prea incet sau chiar face un zgomot, desfă unitatea (când aceasta este oprită și scoasă de la sursa electrică, și curăț-o de praf, atat ventilatorul ăla cât și restul unității.
Dacă ventilatorul este în ordine poate fi dat și pe mod de hibernare happy
Dacă este dat pe hibernare pentru a scoate acest mod si daca esti utilizator de windows 7 incearca asta:
1. Deschide Command Prompt-ul cu privilegii de Administrator.
2. In Command Prompt tasteaza linia de comanda : powercfg h off
Dupa ce dai aceasta linie de comanda, o sa observi ca optiunea Hibernation a disparut din power menu.
Pentru a-ti salva din spatiul ocupat pe hard-disk, ruleaza Disk Cleanup pentru partitia de sistem, si sterge Hibernation File Cleaner. Poti salva si pana la 5-6 GB!

Bafta!

| Ady3835 a răspuns:

Daca nu boteaza Windowsul poate fi de la tastaturawinking Ramii nu au nimic, incearca totusi sa scoti placutele de ram si sa le bagi la loc.Incearca o tastatura pe USB