| just4you_6809 a întrebat:

de curand mi-am cumparat un calculator.Are placa video dedicata Nvidia Geforce 405 de 512 mb.Pe comp apare un actibild de in care scrie Nvidia Geforce 405 up to 2283MB. Ce sa inteleg din asta? Ca o pot mari pana la 2283MB? Sincer nu prea ma pricep si sper ca ati inteles intrebarea.
Fundita!

Răspuns Câştigător
| rogi28 a răspuns:

La tine video cartela e de 512 mb, insa cind joci poate sa fie putina memoria care o detine cartela, "up to" chiar sa traduci intelegi ca scrie pina la 2283 mb adica restul memoriei de care are nevoie videocartela este alocata din ram pina la 2283 mb. adica din ram se aloca inca 1771 mb pentru video cartela, in unele cazuri daca nu se ajunce nici aceasta memorie posibil sa fie alocare si de pe hdd dar la hdd viteza e mica asa ca va frina cum nu te-ai intoarce, dar cu volumul de memorie pe care til aloca nu ai sa-l folosesti nici odata, doar de ai deschide mai multe jocuri concomitent. baftta

1 răspuns:
| just4you_6809 explică:

Multumesc de ajutor.Acum am inteles.Dar din micile mele cunostinte eu stiam ca doar placa video integrata poate sa-si aloce din ram. Oricum mulumesc de ajutor