Eu am avut aproape toate telefoanele, am avut iphone 2g, 3g, 3gs, 4g, 4s, Samsung galaxy s, s2, s3, si multe altele, camera estee foarte buna pe el chiar daca are declarati 5 mpx il face pe Nokia n8 cu 12 mpx, design ul este foarte este ok nu ma atrage foarte mult, procesorul este foarte bun merge orice joc aparut pe el fara se se blocheze, memoria este suficienta am nu cred ca vrei reusi sa umpli 16 gb de retu de vei convinge este un telefon foarte bun
Daca il primesti si nu dai niciun ban pe el ce te mai intereseaza pro sau contra. e peste 95% din telefoanele de pe piata la momentul actual.
Folosesc mult telefonul pentru internet, muzica, poze, aplicatii, etc. si de aia intreb.
Am cerut opinii despre acest telefon, fiindca nu am avut niciodata un telefon pe sistem operativ iOs, si chiar nu stiu cum sta la capitolul blocat, etc.
Dar nu ti-a cerut nimeni sa comentezi. Daca vrei sa ajuti, fa-o cu bucurie, daca nu, tine rautatea pentru tine.
Folosesc telefonul ACTUAL (un LG) pentru poze, muzica, etc. si se blocheaza.De aia am intrebat daca iPhone-ul face fata la toate astea.
Si as avea inca o intrebare. Telefonul iPhone 4 vine cu memorie de 16 GB? Ca am mai citit pe net ca este si optiune de 8 GB, dar nu stiu sigur.
Iphonul are memorie de 8, 16, 32 gb depinde de buget Funda?
Da-mi-l mie atunci, nu ma supar. iti dau ceva cu wm sau symbian
Poi..Defectu` lui este ca nu poti primii muzica de la alte telefoane..Numai de la iPhone ..Asta m-a deranjat si pe mine..Cu blocatu` sta bine..Adica nu se bocheaza..Are o camera ff buna si pentru filmat si pentru fotografiat..Adica este Ok telefonul` ...Numai defectu` pe care l.am mentionat mai sus ..Aa..Si i se sparge ff repede ecranu` ai grija de el..Eu i.am schimbat ecranu` de 2 ori ..Asa ca ai grija :*