anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU de dimineata am intrat pe Yahoo! Messenger si am vazut ca nu imi apar mesagele ofline imi aparuse doar casuta dar era alba mi se paruse un pic ciudat fiindca nu am mai patit asa bun dar dupa aceea am vrut sa vb cu cineva eu vedeam ce scriam numa cand editam dar dupa ce am dat enter nu am mai vazut nimica nici ce am scris eu nici ce imi scrisese parteneru de vb ce sa ma fac? crying am incercat nu stiu ce solutie ca dau pe start run si si scriu nu stiu ce dar nu a mers am reinstalat messengerul am incercat mai multe versiuni si am incercat si sa fac un update la internet explorer si nu pot sa imi formatez hdd dar nu am cd de windows ce sa ma fac va rog santeti ultima mea spranta crying

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Se deschide in stanga jos la start run-ul in care se va scrie regedit apoi se da enter, se va afisa o fereastra de editare a registrilor din windows ( foarte mare atentie aici ) vei parcurge intocmai acesti pasi, se da click pe HKEY_CURRENT_USER, dupa care Software, dupa care Microsoft, dupa care Windows, dupa care CurrentVersion, dupa care Internet Settings, dupa care se va sterge folderul Zones cu click dreapta pe el si delete Se inchide regedit si redeskideti yahoo messengerul. spune daca merge!

8 răspunsuri:
| DeeaPustoaica a răspuns:

Si eu am patit asta. Am erinstalat messul si am intrat ziua urmatoare.rabda :))

Daca nu rezisti, intra pe www.yahoo.com, dai log-in, MAIL, si o sa iti apara acolo un chat: e messul, aproximativ

| Ciprianch28 a răspuns:

Uite raspunsul aici altfel nu merge http://www.tpu.ro/......-imi-apre/

| DeeaPustoaica a răspuns:

Apropo, ai zis ca ai instalat mai multe versiuni.instaleaza 10 ca e foarte bun si intr-o saptamana vei crede ca l-ai avut de prima data...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dezinstaleaza yahoo`ul si instaleaza`l in alta partitie.tongue

| Ciprian a răspuns:

Ce messenger ai? Downloadeazati o alta versiune. Mi s-a intamplat si mie.

| Bybanu a răspuns:

1 Asigurativa ca ati iesit din Yahoo Messenger si ca la-ti inchis
2 click pe Start
3 click pe Run
4 in Run scriem: regsvr32 jscript. dll
5 apasam ok
6 va aparea o fereastra de confirmare cum ca jscript. dll a fost restaurat cu succes si dam ok
7 repetam pasii 2 si 3 iar la pasul 4 de data asta vom scrie: regsvr32 vbscript. dll si procedam ca la pasul 6

| GoguStrigoi a răspuns:

Incearca sa reinstalezi messu

neluL
| neluL a răspuns:

Daca nu merge inseamna ca esti virusat! astept mai intai sa-mi spui daca merge sau nu ...si apoi faci o dezinfectie cum iti spun eu!