| OtakuShoujo a întrebat:

Buna,TPU! De vreo 3 zile imi apare pe telefon ( am Orange Zali) "Din pacate, lansator s-a oprit" sau "Procesul android.gapps" sau ceva de genul.
Am vrut sa ascult muzica pe Youtube si mi-a aparut "Din pacate, Chrome s-a oprit" si tot asa pana a ajuns la lansator. Nu ma mai lasa sa fac nimic. De unde provine eroarea si ce pot face ca sa nu mai apara?

4 răspunsuri:
| OrangeHelper a răspuns:

Salut,

Iti recomand sa accesezi magazinul Play si sa verifici daca pentru aplicatiile Youtube si Chrome sunt disponibile update-uri; daca exista update-uri disponibile, iti recomand sa le efectuezi. In cazul in care acea eroare reapare, iti recomand sa iti salvezi datele din telefonul tau pe un PC si sa ii efectuezi telefonului tau o revenire la setarile din fabrica.

Cu prietenie,
Orange Helper

| OtakuShoujo explică:

Nu pot accesa nimic. Merge cateva secunde pana dau pe "meniu" si incepe sa apara "Din pacate, Lansator s-a oprit." sau " procesul com.google.process.gapps s-a oprit".

| OtakuShoujo explică:

Mi-am schimbat si ecranul de vreo luna. E posibil sa fie si din aceasta cauza?

| Giovyy a răspuns:

Iti apare asa pentru ca ai telefonul prea plin.Sterge din pozele si aplicatiile de care nu mai ai nevoie, dupa stinge si aprinde telefonul.Am avut si eu aceeasi problema.Acum nu stiu daca va functiona si la tine. Funda?