Atunci uita-te pe net sa vezi daca le-au mai instalat si altii, cel mai bine e ca inainte sa faci ceva sa verifici.
Am verificat nu contin virusi nu mananca resurse dar am pentimum III 1 gb ram oare merge?
Eu stiu ca temele de windows 7 sunt foarte pretentioase, iar temele de win 7 pentru. Xp tot timpul dau erori, daca le-ai descarcat de pe site-ul de pe care am descarcat si eu mai demult teme pentru. Xp, mai bine nu incerca ca iti strica pc-ul, eu asa am patit.
Si am mai vazut si alt site cu aceleasi teme. Dar comentariile erau si de bine si de rau. oricum cred ca le incerc
Tipul din tutorial zicea "nu consuma resurse"si "fara virusi" la testat pe pc ul lui
Mai bine iti instalezi un programel care iti transforma cateva chestii, gen sunetele, temele, si altele, ca cele de la windows 7. http://www2.niwradsoft.com/2010/07/seven-remix-xp-241.html
Eu il folosesc de vreo doi ani, nu-mi merge windows 7, am xp care arata ca w7 aproape 90 %.
NU are virusi, ti-l recomand, se instaleaza simplu, dupa care iti cere un restart si gata ai Windows 7 aproape.