anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci cand vreau sa imi iau ceva de pe internet descarcarile se opresc la cam tot ce vreau eu sa imi instalez in pc.
Nu incercati sa-mi spuneti sa resetez windowsul sau sa formatez partitiile ca deja am facut asta de 3 ori.
Cine imi da solutia buna are funda!

4 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Ce viteza ai la internet?
Ce program folosesti la descarcare?

neluL
| neluL a răspuns:

Ce loc ai liber in partitia C? Ce antivirus ai? Ce programe ai instalate in pc? Atentie sa nu ai ceva mallware in sistem, verifica si in startup ce programe ai in lista, debifeaza ce nu folosesti, si mai ales toolbar-uri care nu sti ce pot sa faca, integrate in browser sau sistem!

| gardianuf a răspuns (pentru neluL):

Loc liber in partitia c 42 gb, antivirus nu am, programe instalate in pc nu prea am, si malware nu cred ca am in pc ca am reinstalat cat de curand windowsul, startup e gol

neluL
| neluL a răspuns (pentru gardianuf):

Descarca Kaspersky Virus Removal Tool
http://www.kaspersky.com/antivirus-removal-tool-register
Instaleaza-l, scoate cablul de Internet/modem/etc, opreste protectia real-time(scutul) a antivirus-ului instalat in PC si scaneaza full cu acest utilitar.La terminarea scanarii dezinfecteaza/sterge toate fisierele detectate.Restart,activeaza protectia antivirus, conecteaza cablul de internet/modem/etc.
Vreau sa vad logul din Kaspersky daca a gasit ceva. Daca nu a gasit nimic inseamna ca hardul este de vina.