| Celentano123 a întrebat:

Buna TPU deci mi-am comandat o placa video care este de 64 bit eu am windows xp pe 32 bit si 15 inchi la ecran o sa imi mearga acea placa video daca este? ajutati-ma repede va rog dau funda

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Da. Placa ta de baza are suport pentru DDR2 iar placa video este GDDR2. In principiu ar trebui sa mearga. Daca pe acel slot ai mai avut o placa video si a functionat atunci si noua placa va functiona cu conditia sa nu fie defecta. Succes!

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Am inteles ca ai PCI-e pe placa de baza dar placa video ce slot are? Sau spune-ne denumirea. Iar latimea de 64 bit este latimea benzii de transfer.
Termenii 32 de biti și 64 de biti se refera la modul in care procesorul unui computer (numit și CPU), trateaza informatiile. Versiunea Windows pe 64 de biti gestioneaza volume de memorie cu acces aleator (RAM) mai eficient decat un sistem pe 32 de biti.
Deci n-au legatura cu placa video acei 32 biti ai Windowsului. De altfel se si exprima altfel. La Windows se zice biti si la placa bit.

| Celentano123 explică (pentru Salontanul):

Deci eu am pci express 2 gb ram ddr2 si mi-am comandat placa video amd radeon hd 4350 512 mb 64 bit si am windows xp care merge 32 bit si ecranul meu are 15 inchi

| Salontanul a răspuns (pentru Celentano123):

Da. Placa ta de baza are suport pentru DDR2 iar placa video este GDDR2. In principiu ar trebui sa mearga. Daca pe acel slot ai mai avut o placa video si a functionat atunci si noua placa va functiona cu conditia sa nu fie defecta. Succes!

| AccountDeleted a răspuns:

Daca se potriveste modelul placii video atunci cand o instalezi in placa de baza, ar trebui sa mearga (depinde si de placa de baza daca poate sa suporte diferite placi, daca placa de baza e slabuta nu va merge). Stii ce placa de baza ai?

| Jipa95 a răspuns:

Daca placa video respectiva este pe pci express, iar placa ta de baza are un asemenea slot de expansiune, merge. Nu are treaba windows-ul cu placa video.

| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

Ma tem ca o sa-ti de-a erori la ea, chiar daca placa video e mai performanta nu stiu daca o sa-ti ruleze Windows-ul