| Andreea23456 a întrebat:

Deci sunt confuza in legatura cu ceva, eu vorbesc cu prietenul meu pe Facebook, messenger, stiti foarte bine ca arata atunci cand esti activ sau nu, sau de cat timp ai iesit. S-a intamplat ca astazi sa imi arate doar pictograma,, messenger" insemnand pentru mine ca si-a oprit statusul. In rest, nu m-a ignorat, el este plecat in Craiova si a spus ca nu prea are net de asta arata asa, dupa l-am sunat si dintr-o data a aratat ca a iesit de 3 minute, dupa din nou messenger. Cum este posibil?

3 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Depinde de cat de stabila e conexiunea. Daca a trecut pe undeva unde era semanl (celular sau WiFi) telefonul se conecteaza automat si Messenger da refrresh chiar daca nu a intrat efectiv in aplicatie. Si pentru alea cateva secunde esti ''on''.

| Andra9pk a răspuns:

Nu minte
Si eu patesc.ori ma arata inactiva si ca dau seen., ori ma arata inactiva de nu stiu cate minute desi eu nici nu deschisesem aplicatia..mnah ce vrei..sunt erori d'astea la messenger

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce imi plac astia care isi bazeaza relatia pe algoritmii de la Facebook. Sa o tineti tot asa...