| ionescuandrada2000 a întrebat:

Dupa cum am spus si intr-o intrebare de mai demult, sunetul nu functioneaza.Mi-au spus 7 persoane ca este din cauza driver-ului.Da,sunt de acord cu ei,dar, cand vreau sa instalez driverul imi apare:disc plin.Cum pot sa sterg din componentele de pe disc? Ce lucruri credeti ca ar trebuie sa sterg(mai nefolositoare)? Va rog, raspundeti REPEDE!

Răspuns Câştigător
| FlaviusAPM a răspuns:

FA click stangu pe partitia C si apasa pe propietati apai curata disk si astepti dupa aia bifeaza casutele alea si apasa stergere si apoi ok.happy

| ionescuandrada2000 explică (pentru FlaviusAPM):

Da,dar unde este partitia C? Te rog sa-mi spui toti pasii foarte in detaliu! Scuze, nu sunt cu comphuterele!happy

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mai sunt o gramada de fisiere in folderul TEMP care se pot scoate (sterge).

| valentin75 a răspuns:

Salut! Intra pe net si ia Driver Booster, dupa ce l-ai luat, dezarhiveaza-l si instaleaza suita. Atentie, nu bifa si Advanced System Care, vrea sa se instaleze odata cu Driver Booster. Dupa instalare il lasi sa scaneze, dupa ce termina iti va spune cate drivere au probleme. Alegea dintre ele numai pe cele care au probleme la tine, adica, cele care tin de sunet. Trebuie sa apesi butonul din partea dreapta din fereastra deschisa dupa scanare! Sper sa functioneze! La final de instalare restart! Bafta!

| FlaviusAPM a răspuns:

PARTITIA C este in my computer
dai click stangul pe ea apoi fa click pe propietati apoi curata disk si astepti vreo 30 sec apoi apasa stergere si apasa ok. enjoyhappy