Mergi in sediul Vodafone si roaga i sa iti dea numarul de telefon de la tehnic acolo rezolvi aceasta problema, îi suni si ei vin acasa sa vada defectiunea, nu il poti face tu singura, poate fi de la cartela sau de la ruter se mai strica si ruterul si trebuie inlocuit, vezi poate trebuie reinnoit contractul daca a expirat sau ai datorii la ei ei ti au oprit internetul, si il poti reactiva numai la ei la Vodafone de fapt titularul de contract trebuie sa fie prezent la Vodafone cu buletinul si sa reinoiasca abonamentul, dar de ce nu te muti la Digi?
Datorii la ei nu am. Din contră, am achitat și factura pentru luna viitoare. Am sunat la ei și mi-au spus că mi-au restricționat numărul și nu pot intra în legătură cu un operator pentru că am sunat de prea multe ori. Păi dacă m-ar ajuta, nu aș tot insista atât cu apelurile. M-aș muta la Digi, dar mai întâi, să rezolve fratele meu treaba cu contractul cu cei de la Vodafone. Până nu vine el în țară, nu am ce face.
Am inteles, nu exista alta solutie decat sa astepti sa vina fratele tau sa rezolve situatia sa rezilieze contractul la Vodafone si sa te muti la Digi Rcs Rds.Sunt cei mai buni si pe telefonie si pe internet.
Ia o alta cartelea, poate nu mai ai net ->ai consumat tot dar din ce zici parca se exclude.
Nu stiu ce router ai, dar de principiu dar trebuie sa mearga si cu o alta cartele de Vodafone cu! pin dezactivat! Sau poate abonamentul fratelui tau s-a inchis si ai ramas pe dinafara, poate ai acces la my Vodafone sa vezi daca s-a schimbat ceva prin cont.
Nu pot intra în contul lui, pentru că am nevoie de email/număr, parolă, etc. Iar fratele meu nu le mai are.
1234567_7921 întreabă:
MarianEugen42 întreabă:
Andrei1124 întreabă: