Parintii au facut asta spre binele tau. Ar fi ok sa respecti programul stabilit de ei.
Salut!
Daca nu stii sa stergi istoricul. Pe google chrome apesi CTRL - SHIT - N si intri in modul incognito
Doar in 4 pasi poti sa-i aflii parola
1. Du-te la scoala, cauta-l pe profesorul de romana si spune-i sa-ti dea cateva lectii gramaticale
2. Citeste mai multe carti/poezii sa inveti cat mai multe cuvinte.
3. Daca vezi ca tot asa scrii/vorbesti (plin de greseli gramaticale) nu mai incarca sa aflii parola fiindca ei si-au dat seama ca esti analfabet.
4. Daca nu ai citit pana aici ...sinucide-te... sincer esti paralel cu gramatica "||"
5. Vad ca ai parintii de treaba daca ti-au bagat parola. (sper ca stii ce vreau sa zic |gramatica|)
Prin parolat laptopul cred ca vrei sa zici cac tia blocat Userul...e usor iti faci alt user "Administrator" intri pe cmd si : Scrieti comanda (fara ghilimele) "net user NUMELE-USERULUI *"
4) Scrieti o noua parola + Enter
5) Scrieti aceiasi parola + Enter sper ca te-am ajutat si eu am tot windows 7 ultimate..si mia mers.Bafta
Roaga-i frumos sa-ti scoata parola...O minciuna... Spunele ca ai participat la un concurs, oricare matematica, romana....Si ca vrei sa vezi pe ce loc ai iesit...
Nu ai cum sa schimbi parola, cel mai bine ai vorbi cu ei in legatura cu asta si poate te vor lasa din nou pe el
cretudaniel99 întreabă: