Din acest motiv trebuie sa ne gandim de 10 ori inainte sa postam ceva.
Ulterior unii iti pot face neplaceri dureroase.
Poti incerca recuperarea contului cu e-mail-l folosit la el sau sa raportezi clipurile, motivand ca te deranjeaza altii. Va trebui sa dai toate linkurile, pentru fiecare clip.
Orice problemă are si o rezolvare.
Tu ce nu mai știi despre Youtube?
Nu mai cunosti contul?
Dar tu poti sa vezi videoclipurile care le-ai pus?
Chiar daca nu mai cunosti parola sau contul de la Youtube, mai ai e-mailul de la Yahoo prin care ți-ai făcut contul pe Youtube?
Exista posibilitatea sa iti recuperezi contul de Youtube.
https://support.google.com/youtube/topic/3024171?hl=en&ref_topic=3024169
Da la mai multe persoane videoclipul (pers de incredere) si zi-le sa le dea raport.Si daca dau mai multe persoane raport, vor fi sterse de pe youtube.Si nu e nevoie sa accesezi contul
Poti face ce a zis tipul acela.
Sau daca chiar iti este atat de rusine dale report la videori.
Poti spune ca este un continut ce te stanjeneste si vor fi scoase de pe Youtube.
Si daca ai prieteni ce stii ca nu vor rade la acele video-uri roaga sa te ajute cu cat mai multe reporturi cu atat vor fi scoase mai repede.
Sper ca am ajutat.
Hei,bai eu nu vad nimic rau in asta, chiar o iau ca pe un lucru simpatic In nici un caz ca un ratat ca ar fi genu "mamamammaaa, morrrr". Astea sunt persoanele din ziua de azi intr o proportie de 90% mai ales la varsta ta..Cred ca e o varsta la care totu ti se pare ca fiind o problema dar o sa vezi ca asta e un nimic poti sa fii tare si sa fii mandra ca tu macar ai avut curajul atunci sa le pui pe yt, nu ti ai dat seama da barem sa ti treaca prin cap ca o sa fie asa..Toata lumea are chestii de ascuns care prefera sa le tina doar pentru ea, dar chestiile astea poate chiar sunt la modul super grav..Asta in cativa ani o sa fie un cacat..Mai ai acum o perioada in care o sa te schimbi si o sa vezi..Si eu la 14 ani aveam un prieten care avea un filmulet pe yt cand se scarpina in nas, toti isi bateaua joc de el atunci si el chiar punea la suflet, acu are 18 si il doare in... de filmuletu ala, ii ia la injurat, nu l intereseaza, nu asta conteaza, cand o sa fie ceva care stii 100% ca nu va fi trecator de la sine atunci sa pui accent, nu sa ti faci griji pentru astea.Te inteleg perfect nu ma lua in nume de rau, dar spun ca mereu oriunde oricand o sa fie un procent mai mare de prosti, cocalari si inculti decat de oameni buni/destepti.Invata de acum si lasa i in treaba lor, da ba si aveam 10 ani, ei la 10 ani ii bateau parintii daca dadeau muzica mai tare probabil, dar asta nu stie nimeni gen. Sper ca te am ajutat, nu te ingrijora de la prostii.Tu fata de unii ti ai trait copilaria.
Da dar raspunsu care l as da ar fi interpretat ori in lauda ori dedus ca m as plange, deci nu o sa dau exemplu.Totusi ca fapt divers sunt enorm de multi care au trecut prin lucruri oribile, alea sunt probleme nu stiu de ce trebuie atat caz pe un videoclip al unei fetite de 10 ani..Acum are 14 depinde mai mult de felul ei de a fi si de cum permite lumii sa faca misto de ea..Am vrut doar sa ajut cu un punct de vedere.Nu stiu daca s-a inteles ca i minimalizez sentimentele, din contra.
Incearca sa nu iti pese. arata-le indiferenta. nu ar trebui sa iti fie rusine de cine erai, erai doar un copil naiv. conteaza cine esti acum si ce faci acum