Nu-mi dau seama exact ce vrei sa obtii. Power Point este parte integranta a pachetului Microsoft Office, daca nu l-ai instalat nu are rost sa dai vina pe Windows. Daca vrei doar sa vizualizezi (nu sa creezi) prezentari in Power Point descarca si instaleaza Power Point Viewer de aici http://download.kappa.ro/action__file/id__5966 atat pe PC cat si pe laptop. O alta varianta este instalarea pachetului open-source (deci gratuit) Open Office, care are toate componentele din Microsoft Office. Succes!
Tot ce trebuie sa faci e sa instalezi Microsoft office,power point, excel, word sunt integrate in el.
Programele nu se pot copia de pe un calculator pe altul. Ele trebuiesc instalate pe fiecare in parte. Pe PC nu-ti merge Power Point pentru ca nu e instalat (nu vine cu Windows-ul, il ai doar daca instalezi Microsoft Office). Incearca sa gasesti o versiune de Microsoft Office (2003 sau 2007) cu licenta (sau crack) si instaleaz-o pentru a beneficia si de Powerpoint. Separat mi-e greu sa cred ca il poti gasi. Si,... ai grija la virusi
Sistemul de operare nu vine preinstalat cu pachetul Office, asadar fara PowerPoint. Pentru a-l instala trebuie doar sa gasesti un kit de Office 2003 sau 2007, sa-l instalezi, avand posibilitatea sa alegi ce module Office te intereseaza sa instalezi (Word,Excel, Acces, PowerPoint etc). Abia apoi vei putea accesa programul
Oana65 întreabă:
FloFlorentina întreabă: