| DeeaVonP a întrebat:

Fratele meu mi-a schimbat parola la Facebook si a uitat sa iasa si nu s-a salvat, acum pot sta pe Facebook, dar vreau sa-mi stiu decat EU parola, cum o pot schimba? Sau cum imi pot afla parola pe care fratele meu mi-a schibato? Help me! puppy dog eyes

Funda! >big grin

11 răspunsuri:
| VladGH a răspuns:

Dar cu vei intra daca iesi acum spre exemplu?

| DeeaVonP explică (pentru VladGH):

Asta vreau sa stiu! straight face
Vreau sa aflu parola pe care mi-a pus-o fratele meu si nu vreau sa ma deloghez si dupa sa numai intru deloc pe Facebook!

| VladGH a răspuns (pentru DeeaVonP):

Aduti aminte cind ti-ai facut contul, ai introdus un numar de telefon, sau ti s-a pus o intrebare cheie, doar cu astea iti poti recupera parola. Au multa siguranta astia de la Facebook.

| DeeaVonP explică (pentru VladGH):

OK! happy

| iulianeu21 a răspuns:

Pai dai la logare facebook o sa-ti arate am uitat parola click pe ea si o sa-ti ceara emailul -introduci emailul si o sati trimita parola sau un cod pe email daca e parola il ei de acolo dar daca e codul, o sa-ti apara dupa ce a trimis pe mail o sectiune in care introduci codul si introduci codul si schimbi parola in care vrei tu!

| DeeaVonP explică (pentru iulianeu21):

Si sigur nu are nicio legatura cu parola din prezent (cu cea care mi-a pus-o fratemiu)?

| CorneliaC a răspuns (pentru DeeaVonP):

DA nu inteleg de ce nu il intrebi pe fratele tau? happy

| DeeaVonP explică (pentru CorneliaC):

Fiindca nu mi-o zice pentru ca i-am facut ceva rau, nu mi-o zice pana cand fac 15 ani, in prezent am 13!winking Ma rog, asta nu conteaza big grin

| Shiftyyy a răspuns:

Pai, poti verifica emailul pe care ai facut contul de facebook.
Si daca ai spus ca inca esti logata atunci, intra in : contul de facebook -> langa Acasa ai un lacat si o rotita, dai pe rotita -> Setari cont -> aici dai edit la parola dar ATENTIE: iti va trebui parola actuala pe care o poti afla doar din emailul pe care ai facut contul.

| DeeaVonP explică (pentru Shiftyyy):

Adica cand mi-a pus fratemiu parola de Facebook, acea parola mi-au trimis-o prin email? :-o

| VladGH a răspuns (pentru DeeaVonP):

Da, trebuia sa fie transmisa pe mail, dar daca a sters maelul nu va mai este.