| Konata a întrebat:

funda+vot! Jocurile de pe XBOX-ul vechi mergi si pe XBOX 360? Eu am auzit ca asa este.va rogg urgent.

Răspuns Câştigător
| tony98 a răspuns:

Pai de pe xbox pe xbox 360 din cate stiu merge Desert Storm, Mortal Kombat Solider Of Fortune Nfl Street 2 si in rest nu prea stiu ca si eu am xbox 360 elite da nu joc jocuri vechi. Blinx-The time is sweper banuiesc ca va merge deoarece e decat pentru Xbox.

4 răspunsuri:
| tony98 a răspuns:

Unele merg nu toate.

| Konata explică (pentru tony98):

Mersii mult, dar imi poti specifica care merg? Adica am vreo 5 jocuri si xboxul vechi s-a stricat si preferatul meu este Blinx-The time is sweper... daca stii daca merge imi spui(P.S.:de la Microsoft, dolby digital, artoon, e in 4D, si are 35 ne nivele asta e tot ce stiu)te rogg, funda!

| Konata explică (pentru tony98):

Hai ca te mai intreb cv si te las in pacelaughing, cat costa un xbox elite de ala? si la ce magazin?

| tony98 a răspuns (pentru Konata):

Pai. Xbox elite de 120 de Gb este vreo 1200 ron dar in Romania nu se mai gaseste in magazine.Dar daca vrei sa il iei second este vreo 800-900 ron. Daca vrei sa il iei nou nout i-al de pe un site in alta tara.

| tony98 a răspuns (pentru Konata):

Pai de pe xbox pe xbox 360 din cate stiu merge Desert Storm, Mortal Kombat Solider Of Fortune Nfl Street 2 si in rest nu prea stiu ca si eu am xbox 360 elite da nu joc jocuri vechi. Blinx-The time is sweper banuiesc ca va merge deoarece e decat pentru Xbox.