| Luci88 a întrebat:

Heeelp! Cum scriu cu litere diacritice? Heeeeeeeeeeeeelp! Rasp care merge primeste funda Am windows 7

Răspuns Câştigător
| SuicideSilence a răspuns:

Control panel -> region and language -> keyboards and languages -> change kayboards -> selectezi din "default imput language" romana.
daca nu este acolo atunci: click pe add -> cauti in acea lista "Romanian" click pe acel + -> keyboard -> bifezi "Romanian (Standard) -> ok iar apoi selectezi romana din "default imput language" -> apply -> ok -> ok.

7 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Este o mapare pe secărică.ro.deși este pentru Xp funcționează garantat și pe Windows 7 și folosește tastaura americană. Deci nu va modifică tastele dar folosește alt dreapta pentru dicaritice și este portată de pe Linux.Se poate descărca de aici:
http://www.secarica.ro/html/ro.html
Succes

| HyenaV2 a răspuns:

Depinde daca ai instalat in bara la win limba in care vrei sa scrii... daca nu trebuie sa folosesti notepad si apoi ctrl+c ctrl+v

| tr3ig a răspuns (pentru HyenaV2):

Vezi ca sunt pe net posibil tutorial sa inveti usor win7. descarcale citestele asa vreo 5 ani ca tie iti trebuie mult sa pricepi si dupa vorbeste. si citeste si sus ce zice suicide silence. asa se face. spor la citi. asta daca ai invat

| Luci88 explică (pentru tr3ig):

Invata sa scrii Oltean Fraier ce esti! si dupa mai iontra pe TPU

| tr3ig a răspuns (pentru Luci88):

Din cate stiu eu, si o stie si toata lumea, oltenii vorbesc si scriu cel mai corect. acum anumite erori de scrie mai sunt facute si de TPU, cum este a ta de la "inotra"winking asa ca cioculetu mictongue

| lopaca97 a răspuns:

Treci limba calculatorului pe romana si apoi parca puneai; si iti dadea t(cu virgulita dedesubtlaughing si asa pentru fiecare litera

| tr3ig a răspuns (pentru lopaca97):

Explicasi de nici lupu nu inteleasa.

Întrebări similare