| ColorfullKiiid a întrebat:

Heeelpp!sad. acum am incercat sa imi incarc melodii in mp3, dar am observat ca au aparut niste fisiere suspecte ce au si 1, 398, 102 Kb, si nu e numai acesta, sunt mai multe fisiere (File/System file), iar cand vreau sa incarc o melodie nu mai am spatiu din cauza acelor fisiere. Nu le pot sterge sau muta sau orice altceva. Poate cineva sa imi spuna de unde au aparut si cum pot scapa de ele? Vaaa rooog.

1 răspuns:
neluL
| neluL a răspuns:

Conecteaza mp4 la pc si apoi deschide folderul unde ai incarcat muzica si sterge fisierele cu clik dreapta si delete! Dar poate nu inteleg eu bine ...iti da vreo eroare ceva cand vrei sa le stergi? Iti spune ca sunt deschise in alta parte? ce fel de fisiere sunt?
Daca nu merge descarca de aici Unlocker http://unlocker.ro.malavida.com/d913-descarcare-gratuita-windows Unlocker este un program de calculator folosit pentru a elimina fisiere.
Unlocker elimina fisierele blocate sau fisierele ce nu se pot elimina.
Unlocker detecteaza si elibereaza de aplicatiile si procesele ce blocheaza un fisier pe care vrem sa îl eliminam.
Cu Unlocker putem elimina orice tip de fisier aflat în uz, blocat de un virus sau de oricare alta aplicatie. Fa si o devirusare cu ocazia asta!