| RadXx a întrebat:

Buna TPU Hristos a anviat! as vrea si eu sa stiu daca se poate cum pot face o barca cu motor adica ma refer o barca mica din hartie sau putin mai mare ori dintr-un alt material sa nu se ude cu diferite componente ce ar ajutao sa se miste si sa se deplaseze adica cum ar fi niste mici motoare atasate la capat am acasa si o baterie destul de puternica si eu am fost pana acum la electrotehnica nu am facut proiecte prea mari dar sunt campion judetean :P si poate o sa spuneti:asta e campion judetean si nu stie sa faca o barca cu motor, adevarat dar eu sunt de abia an niste faze oarecum..."delicate" adica eu nu am trecut la proiecte "mari" sunt la proiecte mici iar faza aceasta ma depaseste adica este greu pntr mine sa fac acea barca adica ma refer este greu doar la controale dar la motor sa al atasez este usor dar la control nu ma descurc bine adica sa pun niste elemente cum sunt cele din acest videoclip:http://www.youtube.com/watch?v=8tAG3oD8XVM&feature=relat ed nu reusesc sa imi dau seama cum sa fac o barca cu elemente cum sunt acelea ma puteti ajuta va rog si paste fericit :*

Răspuns Câştigător
| Graffixel a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=p-M9KUbxxfk&feature=related mai frumos decat una cu motor si este mai distractiva

1 răspuns:
| dragos9234 a răspuns:

Hristos nu a inviat.