anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ieri mi-am reinstalat windows-ul si pus o noua placa video. Inainte de asta imi puteam modifica interfata pc-ului cu ajutorul la Intel graphics, dar acum am nu stiu ce nVIDIA care e groaznica si nu e buna deloc, in jocuri imi mareste imaginea si nici de la setarile lui nu imi face rezolutia corecta ba chiar ii ia din claritate. Cum as putea sa rezolv asta? Pot sa schimb nVIDIA cu Intel? am incercat sa iau de pe site-ul de la Intel un driver pentru graphics dar imi spune ca nu se potriveste cu pc-ul sau ceva de genul (am downloadat mai multe) cred ca s-au schimbat deoarece am schimbat placa video... Help! Cine ma ajuta funda laughing Multumesc happy

6 răspunsuri:
| nelyjoly a răspuns:

Sa nu ai si o problema de windows mai ales daca este o copie.

| PainTech a răspuns:

Ai instalat driverele video pentru placa video nVIDIA conform ghidului de utilizare?

| Saskesai a răspuns (pentru PainTech):

Windows-ul a fost instalat la un service anume, si are toate chestiile de la nVIDIA, daca as sterge graphics de la nVIDIA si as inlocui cu Intel are vreo problema? stric ceva?

| PainTech a răspuns (pentru Saskesai):

E posibil sa nu ai driverele de la Intel, placa video integrata se ocupa cu afisarea desktopului. Mai bine nu umbli la nVNIDIA. Intra in msinfo32, spune.mi modelul placii video, versiunea de Windows si iti dau eu driverele potrivite

| KLiNK a răspuns:

Placa video pe care ai pus-o este clar o nVidia. Cel mai probabil nu ai driverele video actualizate (asta daca nu e vreo placa de vreo 10 ani). Nu ai cum sa faci schimb cu Intel. Daca ai reusi sa faci asta atunci panoul de control de la Intel nu ar fi compatibil cu driverele placii video. Deci orice faci in interfata Intel nu va avea niciun efect. Cel mai bine intri pe site-ul nVIDIA si iei de acolo driverul potrivit. Trebuie sa stii modelul placii video exact.
Scrie in search la windows " dxdiag " si intra in el. Acolo la tabul "display" o sa vezi tot ce ai nevoie.

| SoXDYT a răspuns:

Man, din bios poti dezactiva placa video dedicata si dupa iei driverele de la Intel daca nu iti merge bine pe nVidia, eu am nVidia si merge perfect