Driverul trebuie sa fie compatibil si cu sistemul de operare pe care-l ai instalat pe calculator, adica daca ai avut inainte windows xp si acum ai pus windows 7 trebuie driverul pentru windows 7, dar sa fii sigur ca-ti recunoaste placa audio. Am patit-o si eu cu imbarligatura asta intre versiuni si am renuntat pana la urma, am revenit la windows-ul cu care-mi mergeau, ca altfel trebuia sa schimb jumatate din calculator . Daca nu mai ai cd-ul original, cauta pe net driver-ul pentru placa ta de sunet si pe versiunea de windows pe care-o ai, de exemplu "realtek drivers windows 7", se gasesc pe net drivere pentru toate cele
Nu poti sa instalezi ori ce dirver care vrei tu, trebuie sa fie compatibil cu placa ta de sunet/baza(daca ai placa incorporat) si mai ales compatibil cu systemul de operare! Intra pe site-ul producatorului si descarca driverul necesar sau fai un update cu slimsdriver, softul il descarci de aici=>http://www.driverupdate.net/
Driverul il pui in functie de placa audio pe care-o ai, nu merge orice driver la orice placa.
Da dar unde gasesc aia ii problema
Cu realtek imi mergea inainte acum imi da nu stiu ce eroare
Si eu am patit la fel ca tinedoar ca eu, mama inteligentilor, mi-am sters driver-ul fara sa vreau; m-am chinuit cam o saptamana sa gasesc driverul ala tampit)am descarcat o multime de programe care sa-mi depisteze driverul lipsa si sa mi-l puna inapoi, dar am dat numai de facaturiintr-un final am descarcat driver identifier 4.2(care mi-a zis precis ce driver imi lipsea-pentru ca eu nu stiam)apoi am scris intreaga denumire a acelui driver pe google.ru(l-am gasit si pe google.com,dar nu era gratis)am gasit un site rusesc unde era gratis si l-am descarcat si mi-a mers...p.s.s-ar putea sa fie nevoie sa incerci mai multe variante pana iti merge ca poate nu nimeresti din prima exact driverul bun! bafta! te vei descurca sunt sigura
Driverul trebuie sa fie compatibil si cu sistemul de operare pe care-l ai instalat pe calculator, adica daca ai avut inainte windows xp si acum ai pus windows 7 trebuie driverul pentru windows 7, dar sa fii sigur ca-ti recunoaste placa audio. Am patit-o si eu cu imbarligatura asta intre versiuni si am renuntat pana la urma, am revenit la windows-ul cu care-mi mergeau, ca altfel trebuia sa schimb jumatate din calculator . Daca nu mai ai cd-ul original, cauta pe net driver-ul pentru placa ta de sunet si pe versiunea de windows pe care-o ai, de exemplu "realtek drivers windows 7", se gasesc pe net drivere pentru toate cele