| RaZvYtHeMaFiA a întrebat:

Buna TPU imi faceti si mie un pc pe componente si sa fie pentru gaming si de buget sa vorbim sa nu fie prea scump si sa mearga pe high, jocurile gen gta 4, battlefield 3, gta 5 cand o sa apara, nfs, gtr si altele: Sa aiba procesor de la Intel.

16 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Mda, vad mii d egenii pe aici, ca de obicei. Te ajut eu, tu doar mentioneaza-mi un buget si daca vrei sa fie silentios, daca vei face overclock. Te astept cu mesaj.

| RaZvYtHeMaFiA explică (pentru sltlp):

Vreau un pc cu Intel core i-5 si bugetul este 25-30 milioane

| sltlp a răspuns (pentru RaZvYtHeMaFiA):

Salut. Eu ti-am facut deja o configuratie : am pus 4 gb ram, daca nu iti vor ajunge mai ui, ca is ieftini, i5 cum ai cerut, monitor full hd si restul le poti observa. In jocuri s eva descurca bine, dar s-ar fi putut si ma bine numai daca ai fi renuntat la itnel si acceptai un amd(deci, castig in jocuri), dar daca faci randari vei fi mai castigat asa.Sursa este de calitate, suficienta pentru ce componente sunt puse acolo. uite link http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/500396/?use_voucher=6WXBQPKQ si daca vrei o reducere cand cumperi(orice ai cumpara de pe pcgarage, poti folosi voucherul 6WXBQPKQ

| RaZvYtHeMaFiA explică (pentru sltlp):

Buna atunci fa-mi o configuratie cu procesor amd dar sa mearga jocurile pe high.Si placa video sa fie buna ca sa mearga jocurile si daca se poate ca placa video sa fie de la radeon.

Fa un efort pana la asa ceva da capoti. http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/500404/?use_voucher=6WXBQPKQ procesorule mai slabut fata de itnel, dar suporta oc, deci cand vei mais trange 100-150 lei pui un cooler si ii dai 5ghz. Insa procesorul nu va limita placa video, si astfel, se va misca mai bine in jocuri decat configuratia pe itnel. Restul, el poti observa si tu.

Asteptam feedbacklaughing

| BLKZ a răspuns:

Chiar ai ramas in urma. Cum poti tu sa-i recomanzi ddr2 cand acesta e mult mai scump ca un ddr3, si mai slab? De 8500GT nu mai vorbesc, in banii aia ai alte placi, mult mai bune, mai silentioase si care nu consuma atat de mult curent. Platforma de care zici tu(775) e moarta de mult timp, trebuie sa fii prost sa bagi bani in procesoarele Intel pe socket 775.

@Bobo2012 Spune-ne ce buget ai exact si ce rezolutie suporta monitorul tau.

| imaqtpie a răspuns:

Ai monitor? Daca da ce rezolutie?

| RaZvYtHeMaFiA explică (pentru imaqtpie):

Rezolutia este mica 1000 nu stiu cat pe 1024 si vreau sa-mi iau si un monitor bugetul este 30 milioane si sa includa si monitorul

| trolololo a răspuns:

Omule ai rămas în urma rău cu tehnologia, dar rău de tot.

| Leo32 a răspuns (pentru trolololo):

Trolololo eu i-am spus o configuratie care ar costa cat de cat ieftin nu pentru gameri profesionisti.Si nu am ramas in urma cu tehnologia daca vroiam puteam sa imi bag in calculator Intel core i7 930 si nVIDIA quadro dar am ales sa imi iau laptop pentru ca nu sunt pasionat de jocuri.winking

| ExpertCompanyGroup a răspuns (pentru Leo32):

In primul rand Quadro nu e pentru jocuri, nici pe departe, plus ca sunt foarte scumpe.

O configuratie de buget si pe care sa-ti mearga jocurile ar arata ceva de genul:

Procesor De la Core 2 Duo E8400 in sus
Memorie: Cel putin 4 GB DDR2 sau DDR3 (memoria este importanta in jocuri)
Placa Video: Nvidia Geforce GTX460

Cam astea sunt chiar necesare sa iti mearga fara probleme, placa video e un pic mai exagerata, dar e bine sa investesti in avans in placa video ca jocurile taxeaza placile video, si cum apar tehnologii noi si hrafica nou in jocuri, nu vrei sa schimbi placa video in fiecare 6 luni...

| sltlp a răspuns (pentru Leo32):

Alea tot vechi is si nu is de gaming, te zbati degeaba, ca esti ramas in urma. Acel procesor e cu 1 generatie in urma, epste 1 luna 2 va fi cu 2 generatii in urma. Iar quadro nu is de jocuri, ci doar de proiectare grafica si randari.

| trolololo a răspuns:

Pai ai avea nevoie de minim Intel Sandy Bridge, dar zi câți bani ai.

| HardCore7750 a răspuns:

Daca vrei unu mai ieftin:
procesor dual core 2.9 ghz
placa video 1 gb
4 gb rami DDR3
500gb sau mai mult pe HDD
la placa de baza nu ma pricep

| looredanaa93 a răspuns:

Vezi Aici http://dshop.cabanova.com/calculatoare-reduceri.html
Sunt foarte bune, vei fi multumit

Sper sa iti placa