Cred că-l găsești mai ieftin (cu tot cu transport) de la noi. Vezi pe eMag sau iStyle sau, dacă ești într-un oraș mare, caută reprezentanțe Apple prin mall-uri.
Pachetul are dimensiunea aproximativă: 5 x 2.5 x 2 inci și cântărește sub 1 livră (pound).
Dacă urmezi pașii din magazinul Apple până la momentul în care confirmi comanda, vei avea afișat automat și taxele de transport. Orice magazin online funcționează așa: îți afișează toate costurile _înainte_ să confirmi plata.
Pe de altă parte, magazinul Apple US nu livrează în România, dar livrează gratuit în SUA.
Multumesc de raspuns. Stiu ca nu livreaza in Romania, dar am gasit un site (myUs.com) de pe care primesti o adresa in SUA si iti livreaza automat in Romania. Costa destul de mult, dar pentru un pret exact am nevoie de dimensiuni.
Cred că-l găsești mai ieftin (cu tot cu transport) de la noi. Vezi pe eMag sau iStyle sau, dacă ești într-un oraș mare, caută reprezentanțe Apple prin mall-uri.
Pachetul are dimensiunea aproximativă: 5 x 2.5 x 2 inci și cântărește sub 1 livră (pound).
adrianboss2011 întreabă: