Daca sunt asemenea aplicatii de ce nu-i raspunzi tu, celui care a pus intrebarea?
De ce nu-i dai un link cu aplicatia aceea care-ti face tie bani si pe care o stii atat de bine, ca eu nu am auzit de asa ceva, doar de servicii de 1 cent, unde muncesti 1 saptamana ca sa aduni $5 iar cand faci $20, ti-i ia compania care te-a angajat, ca " account administration fee".
Daca erau asemenea aplicatii bune si banoase, nu crezi ca toata lumea care sta pe Instagram, yutube si FB, se mutau pe aceste aplicatii, facand bani?
Dar, vezi ca s-au deschis gradinile, serele si se castiga bine, petru munca fizica!
Vezi ca sunt aplicati doar trebuie sa cauti poti scoate bani prin paypal si chiar se plateste daca nu stiai ))
Youtuberul Raduq a dat oaplicatie de telefon ca tiktok-ul unde te uiti la reclame si faci bani eu am primit bani am stat m-am uitat la reclame si am primit pe paypal 10 euro. trebui doar sa vrei sa cauti e pe magazin play multe aplicati de genu care chiar iti da ))))))).
Caut-o tu, ca tot ai folosit-o si pune-o aici, sa vada toata lumea.
Fiindca eu sunt sceptica, pana nu vad cu ochii mei.
Pai daca mata te-a facut asa ce sa-ti fac )))))))))
Daca sunt asemenea aplicatii de ce nu-i raspunzi tu, celui care a pus intrebarea?
De ce nu-i dai un link cu aplicatia aceea care-ti face tie bani si pe care o stii atat de bine, ca eu nu am auzit de asa ceva, doar de servicii de 1 cent, unde muncesti 1 saptamana ca sa aduni $5 iar cand faci $20, ti-i ia compania care te-a angajat, ca " account administration fee".
Sunt în magazin plat o grămadă de astfel de aplicație care îți oferă cică banii, dar sunt ndosr vrăjeli, am jucat un joc{în care dădeai cu părul și spoi vede ai reclame pentru o piesă de puzzle și câștigsi premii căști sau iphone xs, dar este doar vrăjeală) nu merită
Raspunsurile jignitoare nu sunt acceptate pe aici. Te rog sa-ti schimbi comportamentul altfel risti sa fii blocat o perioada sau sa ti se steaga contul. Si vezi ca in loc de punct trebuia sa fie semnul exclamarii!