| BOOBZen a întrebat:

imi spune si mie cineva cum se baga muzica in telefonul LG KP502, am unul, am urmat instructiunile, si in momentul in care am vrut sa pun o melodie in telefon zicea ca nu exista fisier, si telefonul meu are fisier de muzica si sunete.Cum se face?

Răspuns Câştigător
| MysticWayz a răspuns:

Si eu am tot Lg kp502, si am urmat instructiunile si la inceput nu mergea. Deci ai instalat in calculator un program ( ala de pe CD, Lg pc suite scrie la mine ). Ia telefonul in mana, deschide meniul, du-te la setari, apoi conectivitate, si mod coneziune apoi apasa pe stocare in masa.Inchizi meniul, iei cablul de date si bagi in telefon si calculator, dupa care va aparea pe calculator o chestie daca vrei sa faci transfer telefon-calculator sau invers. Acum depinde cum vrei sa pui muzica pe telefon. Vezi in My computer dupa ce ai bagat cablul de date, iti va aparea in afara C, D, E va aparea si G sau H sau chiar ambele. Eu cand pun muzica, bag melodiile in G. Eu am TotalCommander si imi apare la TotalCommander Punctul G si transfer melodiile acolo. Daca tu nu ai acest program incearca cu My computer, G sau H.
Sper ca te-am ajutat. Funda?