Intri la Account>Setari de confidentialitate>Persoane şi aplicaţii blocate (Manage Blocking) si de acolo scoti pe cine vrei.
Unde este account ca nu il gasesc si app il am in limba romana:d
Pai da am dat la persoane si aplicatii blocate si imi apare doar
Add friends to your Restricted list
blocheaza utilizatorii
Blochează invitaţiile la aplicaţii
Blochează invitaţiile la evenimente
si nu stiu pe care sa dau te rog ajuta-ma :d
Account este pe bara unde este si Acasa, Profile, Account (in dreapta). Si la mine tot pe Romana este, dar sunt unele setari netraduse
Da asta am gasit dar cand am dat pe persoane si aplicatii blocate imi aparea doar sa dau la igg nu sa scot.si nu stiu cum se scoate:d
Acolo la "Blochează utilizatori" ar trebui sa-ti apara persoanele blocate. Ca sa le deblochezi, ai optiunea "Deblocheaza" scris cu albastru. Dai click pe "Deblocheaza" si ai sters persoana respectiva de la persoane blocate, dar ca sa o ai din nou in lista, trebuie sa-i trimiti cerere de prietenie.
Uite si un exemplu, sa vezi ca nu vorbesc de pe pereti: http://s9.postimage.org/aj3sza3l9/image.jpg
imi apare doar asta
Add friends to your Restricted list
When you add friends to your Restricted list they can only see the information and posts that you make public. Facebook does not notify your friends when you add them to your Restricted list. Editează lista.
Blochează utilizatori
Once you block someone, that person can no longer be your friend on Facebook or interact with you (except within apps and games you both use and groups you are both a member of).
Nume:
E-mail:
Nu ai adăugat pe nimeni pe lista de persoane blocate.
Blochează invitaţiile la aplicaţii
Once you block app invites from someone, you'll automatically ignore future app requests from that friend. To block invites from a specific friend, click the "Ignore All Invites From This Friend" link under your latest request.
Blochează invitaţiile de la:
Blochează invitaţiile la evenimente
Odată ce blochezi invitaţiile cuiva la evenimente, tu îi vei ignora automat cererile la următoarele evenimente.
Blochează invitaţiile de la:
"Nu ai adăugat pe nimeni pe lista de persoane blocate." Scrie clar ca nu ai adaugat pe nimeni, deci ce persoane vrei sa scoti de la ignor daca nu le-ai dat ignore?
Da asta imi apare si mie
Nu am dat eu ignor a dat alta persoana si credeam k pot sa ma scot eu de la igg pentru ca persoana aia nu stie
Tu nu te poti sterge din lista de ignore a unei persoane. Doar respectiva persoana te poate scoate, spunandu-i pasii pe care ti i-am spus eu mai sus, in caz ca nu stie cum.
Aa multumesc mult pentru ajutor vei primi funda si asa am saa fac multumesc!
Cu placere :*
anonim_4396 întreabă: