| sangerosulel a întrebat:

in c++ am un while in care am pus get cout

9 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

?

| SilverF8ith a răspuns:

Buna, si care este problema afiseaza prea multe informati? pe ce baza este acest cout ce trebuie sa afiseze? conditia ta spune ceva de genul (atata timp cat "ceva" printeaza "ce?")?

| sangerosulel explică (pentru SilverF8ith):

Exact... atata timp cat "ceva" printeaza "altceva?"
cout

Se pare ca nu pot scrie codul ca nu apare... e get cout "ceva " si dupa o virgula. Ideea ca insirui mai multe in acel while, si ramane o virgula

| SilverF8ith a răspuns (pentru sangerosulel):

Nu prea intelg problema doresti sa folosesti ceea ce "printezi" cu cout intr-o alta functie? daca da ti-as sugera mai bine sa inlocuiesti cout cu sringstream (ex: std::stringstream buffer; si apoi buffer

Uite asa. am while(a mai mare ca 10) cout a si dupa virgula (tot la cout); a++ si int a=1 de exemplu. Cand ajunge la ultima valoare o sa am sirul si imi apare o virgula la sfarsit. Sper ca ai inteles.

OK am inteles tu adaugi virgula dupa valoarea afisata de aceea iti apare virgula la sfarsitul sirului.

int a = 10;
while( a < 100 ) {
cout

Deci apare virgula la sfarsitul sirului si trebuie sa o sterg, mai bine zici de cat sa scrii codul ca nu merge straight face

Ai dreptate scuze nu am vazut ca nu a fost introdus si codul... uitete aici si gasesti foarte multe exemple! http://www.cplusplus.com/ Bafta in continuare!