Buna, si care este problema afiseaza prea multe informati? pe ce baza este acest cout ce trebuie sa afiseze? conditia ta spune ceva de genul (atata timp cat "ceva" printeaza "ce?")?
Exact... atata timp cat "ceva" printeaza "altceva?"
cout
Se pare ca nu pot scrie codul ca nu apare... e get cout "ceva " si dupa o virgula. Ideea ca insirui mai multe in acel while, si ramane o virgula
Nu prea intelg problema doresti sa folosesti ceea ce "printezi" cu cout intr-o alta functie? daca da ti-as sugera mai bine sa inlocuiesti cout cu sringstream (ex: std::stringstream buffer; si apoi buffer
Uite asa. am while(a mai mare ca 10) cout a si dupa virgula (tot la cout); a++ si int a=1 de exemplu. Cand ajunge la ultima valoare o sa am sirul si imi apare o virgula la sfarsit. Sper ca ai inteles.
OK am inteles tu adaugi virgula dupa valoarea afisata de aceea iti apare virgula la sfarsitul sirului.
int a = 10;
while( a < 100 ) {
cout
Deci apare virgula la sfarsitul sirului si trebuie sa o sterg, mai bine zici de cat sa scrii codul ca nu merge
Ai dreptate scuze nu am vazut ca nu a fost introdus si codul... uitete aici si gasesti foarte multe exemple! http://www.cplusplus.com/ Bafta in continuare!