| lixu16 a întrebat:

in primul rand va multumesc pentru toate raspunsurile voastre la celelalte intrebari ale mle.
Va rog sa ma mai ajutati o data:
asadar.
Am vazut mai demult niste console (ps 3) bun. Acum mi-a venit o idee. avand in vedere ca am un PC de birou adica un desktop destul de bun dar care in curand nu va mai face fata,. Mam gandit in felul urmator deoarece am norocu de a avea si un LCD ful HD sa imi iau un ps 3 si in loc de PC sa imi iau un laptop-noteboock ( standard doar pentru descarcari muzica si net). Bun... pana acum sunt lamurit. Ce nu sunt lamurit. Merita sau nu un PS3? daca da de ce? daca nu de ce? daca da ce model? care e faza cu modatul acestor console si care e calea cea mai simpla pentru a face acest lucru? Merita aceasta combinatie intre un laptop si un PS 3 avand in vedere ca am si un LCD de 91 de cm full HD?
VA rog mult sa ma ajutati sa iau decizia corecta.
In final vreau sa va arat un model de ps 3 la care m-am uitat si sa imi spuneti ce parere aveti. http://www.altex.ro/consola-sony-ps3-slim-160-gb. Va multumesc mult daca aveti rabdarea sa cititi aceasta intrebare si va rog mult sa imi raspundeti pentru a ma ajuta sa ma decid si sa ma informez pentru a lua o decizie corecta.
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| dmrtr a răspuns:

Salut!

ps3 este cea mai buna consola de jocuri de pana acum si chiar merita sa til cumperi mai ales daca este cum ai zis ca ai un lcd full hd

cat despre modare eu nu te sfatuiesc fiinda o sa se strice foarte foarte repede!

cel mai bun dintre ps3 este acela slim de 320 GB ( dar este bun si acela de 160 GB)

daca iti cumperi ps3 exista niste accesorii la el prin care poti sa de joci facand miscare. accesoriile acesea se numesc move.

bafta in continuare, funda? big grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin

| lixu16 explică (pentru dmrtr):

Salut, Ms de raspuns tu ai Ps 3? te rog daca ai spune-mi vreau sa te mai intreb una alta, mersi

| dmrtr a răspuns (pentru lixu16):

1-mersi de funda
2- eu am wii, psp, ps2
3- doi prieteni de ai mei au ps3

dar intreaba-ma ce vrei ca stiu foarte multe lucruri in legatura cu ps3-ul, de paste o sa primesc ps3 big grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin

Imi vrei id?

| lixu16 explică (pentru dmrtr):

Da

Ti l-am dat la mesaje

5 răspunsuri: