| Filipjack a întrebat:

Incarcatorul tabletei nu mai incarca. O las noaptea pana dimineata si nu se incarca deloc sad. Am de gand sa o trimit la reparat...dar ce as putea sa fac? Adica...pot sa fac chiar eu ceva ca sa functioneza?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Verifica incarcatorul la alta tableta.La fel ca aceea pe care o ai tu. Daca nu merge, inseamna ca el este de vina.

| Filipjack explică (pentru darrio2007):

Un alt incarcator identic...care incarca la alta tableta (identica)...are cam acelasi efect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Verifica prima data incarcatorul. Sa nu fie intrerupt pe undeva.

| genTlemeNNN a răspuns:

Pai du-te mai intai cu incarcatorul, verifica-l si vezi daca merge sau nu. Daca el e problema schimbal daca nu inseamna ca este locul acela unde bagi incarcatorul

| alexanonimu a răspuns:

Nu prea poti sa verifici incarcatorul tableta incearca cu un alt incarcator de pe la vun prieten cv dac nu dule la reparat si iti va ziice ce e defect ori tableta ori incarcatoruwinking

| denisadr a răspuns:

Si eu am aceeasi problema, dar am dus-o la reparat, acolo au zis ca o sa ma sune dupa 15 zile lucratoare, cum au si facut am luat-o dar a mers doar 2 ore asa ca am, duso iar la reparat si acum trebuie sa ma sune sa imi zica cand sa o iau si daca au facut-o, au spus si ca daca nu pot sa o repare o sa ne dea bani inapoi sau o alta tableta. La mine problema este mufa. Cauzele sunt mufa si capatul care il pagi in tableta sa incarce, ar putea fi stramb sau rupt. Daca te duci de unde ai luat-o trebuie sa ai cutia si garantia. Mult succes!

| Filipjack explică (pentru denisadr):

Mi-e frica sa nu moara pou-ul big grin... am level 58 big grin

| denisadr a răspuns (pentru denisadr):

Fundita?

| FloareaLotusuluiAlb a răspuns:

Incearca asta si eu amo tableta telecom si mie mi s-a intamplat la fel incearca si tu! uite desfa tableta poate a intrat apa in ea daca a intrat nu maiai ce sa ii faci trebuie sa iti cumperi alta dar daca tu nu crezi ca are apa tot trebuie sa verifici dar daca nu are apa uitet la incarcator poate e rupt pe undeva saudaca nu este de la asta poate sa fie mufa sa misti dea ea putin sa incerci daca nu e nici de la asta poate sa fie un virus in tableta sau s-a ars incarcatorul sau uitete sa nu fie uzat ca la tableta mult noroc funda? happy

| sufletdeadult a răspuns:

Nu e tableta de vina, este incarcatorul, acolo unde este mufa unde sa baga in tableta ar putea sa nu faca bine un contact, cand o bagi la incarcat misca putin de mufa si vezi daca merge. :d