Buna.
Si eu am patit luni de zile asta ( bine, am avut probleme mari ). Am rezolvat problema prin instalarea a altei versiuni de messenger... una mai veche, mai exact 9.
Este posibil sa fie doar o chestiune de timp la tine. si sper asta.
Incearca sa instalezi alta versiune.
Take care!
Ori cineva ti-a spart parola si acum iti foloseste mess-ul. pentru asta trebuie sa intri acolo unde scrie "forgot your pasword?" si dupa aia faci ce-ti spune si schimbi parola.
ori deconecteaza-te de la internet si dupa aia scrie-ti id-ul de la zero. daca nici asa. atunci o fi cum am spus mai sus. o fi spart parola. daca nu incearca alta variante de mess. si vezi daca ai instalat Adobe flash player si java. mai are de a face asta. am avut si eu o data problema. nu inteleg ce are de a face astea cu mess-ul insa totusi. dupa ce le-am instalat nu am mai avut probleme.
Buna.Si eu am patit acum 2 zile urmatoarea chestie:modemul era conectat, imi aparea ca are semnal dar pe laptop scria ca nu am conexiune sau ca un cablu este deconectat.Problema a fost urmatoarea, in timp ce l-am pus la incarcat am atins un buton care poate sa ia semnalul de la internet.Cauta pe tastatura daca ai vreun led care in mod normal nu trebuie sa fie aprins.Asta in cazul in care nu poti intra pe net deloc, dar daca ai probleme doar cu messengerul inseamna ca am scris degeaba .
Andrei1124 întreabă: