Suna la ei si spune-le ca doresti sa anulezi comanda.
Chiar daca comanda iti vine comanda, suni la ei si le spui ca nu il mai vrei, iar ei sunt obligati sa trimita un curier sa ridice produsul.
"Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator."
Poti sa o anulezi oricând daca nu ai platit cu cardul! Doar nu răspunzi la curier sau îi spui in fata că nu mai vrei
Ba da fratior o poti anula, suni la ei la altex vezi ca are nr la contact acolo, ii suni si le spui ca vrei sa o anulezi sau vb cu ei prin e-mail si iti mai zic o chestie care as vrea sa te ajut eu am placa video 1070 gtx pe 8gh, dar nu am treaba cu ea,,, si ascultama,,, vreau sa te ajut chiar daca costa mai mult unele placi video costa fiidca is mai bune,,,,, dar crede-ma pentru jocurile din ziua de azi iti trebuie MINIM 1050 MINIM sau chiar 1060 pentru jocurile mai mari sigur esti pasionat ce CS-GO si alte jocuri,,, rectific,,,,, ANULEAZA-TI COMANDA, PASTREAZATI BANI si strange in continuare pentru ati lua o placa mai buna si mai performanta,,,,,, asta e parerea mea,,,, adica asa am inceput si eu de la un pc cu 2GB ram si acu am unu de 75 de milioane care fac si live-uri cu el pe yt crede-ma frate vreau sa te ajut,,, deci acu faci cum vrei, placa aceea nu e buna crede-ma si dai degeaba bani pe ea,,, oricum sper sa te fi ajutat sper sa ma intelegi
Intr-un fel ai dreptate, ar acum sunt pe integrata de la un i3 7100, si pana reusesc sa fac rost de mai multi bani, pentru un 1050... Nu am cine stie ce pretentii, joc War Thunder, GTA V, Battlefield 1, jocuri scurte, cum e cel horror "Home Sweet Home", unde sunt niste fps-uri decente, pe War Thunder merge la aprox 60 fps pe High 1080p, GTA V aproape la fel... Peste 1 an si ceva sau 2 voi trece la un 1050 ti sau 1060. Te inteleg ce ai spus si mersi de ajutor, dar cred ca ma intelegi ca momentan nu prea am ce face. Oricum apar jocuri noi, din ce in ce mai pretentioase, si GT 1030 nu va mai face fata, o voi schimba, in maxim 2 ani. Multumesc si spor la YT!