| RaspundSincer a întrebat:

Leptopul era aproape descarcat si l-am pus la incarcat. Deja se stinsese si când l-am aprins imi aparea firma si nu se mai intampla nimic dupa vreo 2 minute a inceput sa scrie ceva pe ecran si zicea de copyrights si la final spune ca nu gaseste sistemul de operare.Si spune acelasi lucru in continu.
Ce pot sa fac?
Si ce a platit?

Răspuns Câştigător
| Hieer a răspuns:

Pai scoate bateria..si bag-o inapoi..si dupa deschide-l thinking Poate are vreo problema..in legatura cu vreun virus ..sau altceva. Ai face mai bine daca l-ai duce la un ..IT-ist.

Sper ca te-am ajutat!

3 răspunsuri:
| Criterion a răspuns:

Se pot intampla urmatoarele lucruri:
1.fisierul de boot sters(diverse cauze, chiar si din cauza unui virus);
2.hard disk-ul a fost bruscat, cand era in lucru, caz in care s-a defectat fizic;
3.hard disk-ul are bad-uri, caz in care trebuie verificat(scos din unitate si pus pe un PC);
Ce ramane de facut?
Se verifica daca apare in BIOS, in prima instanta, iar daca apare, se continua verificarile, altfel n-are sens efortul si se duce direct la service autorizat, daca e cazul, pentru recuperare date;
Se extrage HDD-ul cu pricina din laptop, dupa ce se scoate in prealabil bateria, se monteaza in PC si se incep verificarile.Devirusare, verificare bad-uri, corectare.
Abia apoi se incearca montarea unei imagini de Windows.

Toate operatiile se fac de cineva care stie ce face, nu de oricine.
Spor la treaba!

| Bucur_Cristian_1993 a răspuns:

Fa cum a spus ioneeee si daca nu merge inseamna ca din cauza ca s-a inchiz brusc si poate s-a mai intamplat asta s-a zgariat hard diskul, in orice caz du-l la cineva specializat in laptopuri

| Sparg23 a răspuns:

Schimbay windowsul ca istai cap pe duca