Pai poti sa faci despre modificari in registri, programe de virtualizare (vmware si virtualbox), virusi puternici noi (detalii si cum se sterg), windows 8 (cum se instleaza, comporta etc.). nu pot sa-mi dau seama ce stii tu ca sa-ti pot da sfaturi despre ce sa vorbesti.
Pai primul m-am gandit sa fie de aplicatia PREY a doua sa fie virusi puternici al treilea sa fie cum sa-ti protejezi parola de la mess, al patrulea virtual box mai exact cum se ins. win 7 si xp si dupa o sa mai vad, Oricum voi face un tutorial pe saptamana(vineri) si o sa-l pun pe canalul meu " Dany Musicable " Ai FUNDAA, dar daca m-ai ai idei, te ascult!
Pai ia si tu un tutorial de programare si fa exemple pentru fiecare capitol, de preferat in c/c++
Inafara de c++!
Java
Si mai am o rugaminte, cine se pricepe sa faca intro sa ma contacteze pe mess la id : fl_dany2013
Dupa parerea mea cel mai bine ar fi sa dai informatii despre mai multe programe pe care uni nu le stiu utiliza si sa si postezi siteuri de la care pot sa le descarce, mai multe genuri de programe cu dif utilizari
anonim_4396 întreabă: