Da se poate.il poti folosi ca si un ipod.blocarea este valabila atunci cind vrei sa folosesti acel telefon intr-o retea de telefonie alta decit pentru care acel telefon a fost blocat.si cred si ceva aplicatii.vei putea descarca aplicatii doar de la aple. daca vrei sa descarci din alta parte va trebuie sa faci jailbreack.atentie insa la jailbreack sau deblocare altfel decti factory.sa nu faci deblocare cu cidya dupa care mai tirziu sa incerci sa faci upgrade la iso.sa nu faci greseala asta. odata ce ai deblocat un telefon cu cidya sau cartela gevey adio upgrade la un nou iso.ori mai inti sa faci upgrade la iso faci deblocare factory si dupa poti upgrada ce vrei.scuze ca am spus mai mult decit ai intrebat. sper sa te ajute
Ce spui tu ma uimeste, cum sa platesti ma la ei la firma?, te duci in california la Apple sa platesti, nu? Buna eu am un 3G si i-am scos cartela sa vad daca merge, si da mergedoar ca nu poti suna
Aici este nevoie de un Softist, deoarece ar mai fi o optiune sa-l deblochezi dar mai scumpa, adica sa te duci cu el la o firma de specialitate. Tinand cont de faptul ca softistul poate lucra si mai ieftin decat firma respectiva. Bafta
Ori platesti la ei la firma sa il deblocheze ori daca ai un prieten care se pricepe la softwarele din telefon si calculator ....sa umble in registre.