A, scuze. Am gresit produsul. http://www.pcgarage.ro/......1gb-black/ asta e. Ai placa 1gb, procesor i3, 4gb ram, 500gb hdd.
Nu gresesc in legatura cu pc. Ai vazut tu cumva laptop cu placa video de 4gb si bus de 386 biti? Eu nu cred. Ai vazut laptop cu procesor i7 la frecventa de 4.3 ghz? Pai nu, ca ia foc. Laptopurile sunt si de gaming dar sunt overpriced si nu merita sa cumperi un laptop de gaming.
Asus-ul de ti l-am aratat acum e bun. Am gresit eu atunci, stiam ca ii zice x55 dar nu m-am mai uitat la specs. Bafta.
Http://www.pcgarage.ro/......n-8-black/
Asus-ul asta e bun. Ti-l recomand. Chiar m-ar interesa sa vad cum merge. Daca ti-l cumperi sa imi spui si mie cum se comporta. Componentele sunt foarte bine si poti face ce vrei de la jocuri la multimedia/office. Cei de la pcgarage sunt seriosi. Te poti baza pe ei. Eu mi-am luat mereu de pe pcgarage orice mi-a trebuit. Ai garantie de returnare 30 de zile si garantie 2 ani. Poti suna oricand daca ai probleme cu laptopul si transportul e gratis si la garantie si la comanda. :D
E performant laptopul, mie cel putin imi place. Insa nu renunt la Vaio-ul meu pentru un Asus :D. Pentru gaming recomand totusi Pc, am cateva laptopuri si un pc, niciun laptop nu intrece pc-ul. Ai mai multe posibilitati.
Man am specificat mai sus ca imi trebuie min 1 gb placa video, in legautra cu afirmatia ta "Pentru gaming recomand totusi Pc", gresesti. Exista laptopuri gaming care intrec PC-urile cu mult. Tocmai de aceea vreau min 1 gb ca sa pot sa joci si jocuri care cer cerinte video mari.
A, scuze. Am gresit produsul. http://www.pcgarage.ro/......1gb-black/ asta e. Ai placa 1gb, procesor i3, 4gb ram, 500gb hdd.
Nu gresesc in legatura cu pc. Ai vazut tu cumva laptop cu placa video de 4gb si bus de 386 biti? Eu nu cred. Ai vazut laptop cu procesor i7 la frecventa de 4.3 ghz? Pai nu, ca ia foc. Laptopurile sunt si de gaming dar sunt overpriced si nu merita sa cumperi un laptop de gaming.
Asus-ul de ti l-am aratat acum e bun. Am gresit eu atunci, stiam ca ii zice x55 dar nu m-am mai uitat la specs. Bafta.