| Jane_6633 a întrebat:

Maine vreau sa-mi iau un telefon Nokia C3 si am cateva intrebari:
1. E bun telefonul? ( detaliat sau pareri personale )
2. Trebuie sa-mi iau si un abonament gen Net Friends ( il iau de la Orange ) chiar daca are Wi-fi sau nu este nevoie de Mbs?
3. Eu am deja un telefon si abonamentul nu mi-a expirat, dar vreau sa-l schimb pentru ca imi face figuri ( nu le mai spun ). O sa iau acest telefon mai scump decat cu un abonament nou?
4. Pot sa am o reducere daca imi duc vechiul telefon ( cum e la Cosmote ) si il "vand"? Sau poate imi da puncte?thinking
URGENT! DAU FUNDA LA CEL MAI BUN SI VOT LA CELELALTE!
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| z0z0x a răspuns:

Da, si eu am telefon Nokia C3 si este foarte bun depinde si de ce criterii, se incarca foarte repede, se aud melodiile, are setarile necesare, aplicatii (ceas alarma, calculator, galerie, inregistrare, de rezolvat, note, temporizator si cronomentru ) daca o sa iti iei un abonament cu internet o sa ai acces la e-mail direct din meniu, magazin "Ovi". comunitati si internet desigur laughing La a doua intrebare nu stiu cum sa-ti raspund pentru ca eu l-am luat de la Vodafone, si la a treia la feleu mi-am luat telefonul cu multe optiuni si un abonament, depinde si ce oferte suntwinking la mine a scazut la 2 milioane jumate. Si nu nu cred ca la Orange este posibil sa duci la Orange telefonul vechi. happy Sper ca te-am ajutat :*

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai la cateva intrebari nu-ti pot raspunde.Bun.Mi se pare ca da poti avea o reducere si iti da si cativa euro in plus tie.nu stiu sigur.A si la a treia intrebare zic ca da. la a doua intrebare nu stiu.Nokia stiu ca e foarte bun. BUn iti urez succes.

| cosminuzzzu a răspuns:

Biti voi raspunde:
1:e foarte bun.
2:nu e nevoie de mbs.
3:nu.
4:da dar daca gasesti 3 telefoane vechi ai reducere 50%

| z0z0x a răspuns:

Mersi de funda :*