| loveyou99 a întrebat:

Mama avea un telefon mai vechi care ii placea foarte mult. E un Samsung SGH-M300. Dar nu l-a mai folosit pentru ca daca il deschidea, dupa 5-6 secunde se facea ecranu negru si nu se mai aprindea pana nu lasa-i clapa jos.
Azi l-am gasit in-trun dulap si m-am gandit sa ii fac o supriza si sa il repar. Dar nu prea stiu ce sa ii fac thinking Cine-va care stie?

P.S: fara raspunsuri de genul:
"Du-te la un Service" sau "Cumpara altu"

Mersi! Dau funda love struck

Răspuns Câştigător
| akka4 a răspuns:

Schimba-i banda magneticawinking o gasesti pe internet foarte ieftina, iar daca ai cunostinte cat de cat sa desfaci telefonul si sa o inlocuiesti, iesi foarte iefin cu maxim 30lei (banda plus transport). iti spun sigur 100% ca este banda magnetica de vina.winking toate telefoanele pe clapa si pe sina au probleme la banda magnetica(se uzeaza foarte repede, mai ales daca folosesti mult clapa).

| loveyou99 explică (pentru akka4):

Din pacate sunt in suedia...
Dar se poate schimba la vreun magazin? Si daca da, e scump?
Multumesc pentru raspuns love struck

| akka4 a răspuns (pentru loveyou99):

Da orice service o poate schimba. sau daca nu vrein sao schimbi la ei sa platesti manopera, cum zici ca esti in suedia, cumperi din service banda magneticawinking si o schimbi tu acasa. asta daca te pricepi sa umbliiwinking vezi ca ai niste arcuri finute si un intrerupator si daca le uzezi poate dai in alte belele cu elwinking dar daca stii ce sa desfaci si nu fortezi si mai ales sa stii sa le pui si la loc dupa ce schimbi banda este okwinking

4 răspunsuri:
| tudy26 a răspuns:

Vezi k acest tip de Samsung are o banda care face legatura butoanelor cu ecranul trebuie sa cumperi acea banda si sa o schimbi cu cea din telefon! sper ca te-am ajutat

| Stiube_Georgiana-ema_1990 a răspuns:

Roaga pe cineva sa til repare